25 Ekim 2012 Perşembe

Bu bir reklam değildir!

Coca Cola şişesi sevgim ilkokul zamanlarıma dayanıyor. ( Dan diye posta girdim ama nasıl başlayacağımı bilemedim de ben yine :D ) Bir yaz tatilinde,  babam beni zorla iş yerine götürmüştü. Sözde çalışmam için ama ben çok güzel oyalandığımı hatırlıyorum. :) Bu 1 haftalık uzun(!) süreçte, babam bana her gün rüşvet olarak cam şişe kola ve Tutku almıştı. Ben de bir güzel mideye indirmiştim. ( Formumu(!) buna borçlu olabilirim :) ). O zaman da cam şişeleri eve getirdiğimi hatırlıyorum. Ama şişenin akıbetini hatırlamıyorum. Büyük ihtimal annem "Çöp" olarak nitelendirip atmıştır :)


Geçen sene annem şehir dışındayken, yemek yapmak için malzeme almaya gittiğimde, karşıma yukarıdaki 100. yıl şişeleri çıkınca kendimi kaybedip, doğruca kasaya gittim ve yalnızca şişeleri alıp eve geldim. Çünkü yanımda az para vardı ve ancak şişelere yetmişti. ( Evde makarna vardı ama onu pişirdim yedim, aç kalmadım yani :) ) Böylece hem çocukluğumu hatırlamış, hem de kolleksiyona çevirmeye çalıştığım oluşumu başlatmış oldum. ( Bu blog'un kurarken en zorlanılan cümlesi budur kayıtlara geçsin :D )


O gün bugündür psikopatlık derecesinde, her süpermarkete gidişimde yeni şişe var mı acaba diye içecek reyonunu kontrol ediyorum. Yukarıdaki nazar boncuklu olanı da ramazanda o sayede buldum. Geçtiğimiz pazartesi günü de sağdaki arkadaşı buldum ve taaa alsancaktan buralara taşıdım. Daha 2 çeşidi daha varmış onları aramaktayım şuan. Gören duyan olursa haber versin olur mu :D


... ve herkese çocukluğumuzdaki gibi mutlu bayramlar diliyorum :)

9 yorum:

  1. ay aay güzel koleksiyonmuş sana gelmeye alışamayan bi takipçinim sonra geliyorum uuuu neler paylaşmışsın çok güzel paylaşımlar üstelik bunu da çok sevdim sana da mutlu mutlu bayramlaar:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Fastest Follower ödülü goes tooo ... You :D Bir baktım 3 yorum olmuş :) Yine beklerim arayı uzatmadan gel sık sık :D Teşekkür ederim bir de ( Cümle cümle okuyup yorum yazınca böyle saçma bir manzara oluşuyor ama neyse :) )

      Sil
    2. oo the fastest follower ı da aldım artık sık sık gelirim :)) saçma olmamışki cümle cümle okuyp yorum yazmak hep yaptığım şeylerden olduğundan belki de.:))geri gelicem de gidebilirsem bi de işte tamam tamam gidiyorum şimdi hıhhh kapı ne taraftaydı:DD

      Sil
  2. Sana da iyi bayramlar ve bol şişeli koleksiyonlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)Ya böyle sadece teşekkür edince de çok kuru kuru geliyor bana ama ne yazacağımı da bilemedim. Öyle yani işte :D

      Sil
    2. E ben de yeni bir izleyici olarak derin bir muhabbet kuramadım zaten :) Ama bloguna göz gezdirince ince zevkli ve eğlenceli birinin blogunda olduğumu anladım :D

      Sil
    3. Ben yine teşekkür edip tıkanıp kalıcam sanırım ama bu güzel sözler için gerçekten çok teşekkür ederim :D Hoşgeldin blogumaa :)

      Sil
  3. bunlar bir harikalar gerçekden değişik şişe görürsek size haber verelim :) coca cola fabrikasi çalıştım yere çok yakın bir uğrayıp baksammıki ne var ne yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel işyeriymiş o ya :D Kulağa hoş geliyor :)

      Sil