14 Ekim 2012 Pazar

I (L) Bisquitte

Lütfen ekranınızın renk ayarlarıyla oynamayınız efendim. Evet aşağıda göreceğiniz fotoğraf blogumdaki gelmiş geçmiş en renkli kare(!) olabilir :)


Dün önce 2 sonra 3-4-5 kişiye kadar ulaşarak buluştuk ve Optimum'a gittik. Benim yoğun " Acıktıım! Doyurun beni!" isyanlarım sonucu , Bisquitte'e oturduk. İyiki de oturmuşuz. Öncelikle tabi ki karnım doydu ama konumuz o değil. Sipariş verene kadar menünün yarısını karelememden dolayı garson'u biraz bekletmiş de olabiliriz ama hayır konumuz o da değil :) Konumuza gelecek olursak ne güzel bir yerdir orası öyle ya. O dekorasyonun muhteşemliği, menünün sempatikliği... derken baya bir süre oturduk, yedik, içtik, fotoğraf çekildik, etrafı inceledik, gülüştük, muhabbet ettik...  Ama en çok da Sıcak bir haber'i beğendik :)


İlk karedeki fotoğraflar : ben Çektim :)
Son fotoğraf : Bisquitte Facebook sayfasından

4 yorum:

  1. Daha önce hiç yemedim burda ama hep merak ettim, lezzetli mi yemekleri görsellik dışında?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben "Amigos" adında birşey yedim ve kusursuzdu bence. Makarna, şinitzel, ekmek üzerinde kocaman bir mücver, patates kızartması ve soğan halkası vardı tabağımda. Ben bile zor bitirdim yani bu öküz doyuran dedikleri cinsten geniş bir tabaktı :D Şinitzeli özellikle mükemmeldi, hele o mücver... Karnım mı acıktı ne :D

      Fiyatları da o genişliğe göre oldukça uygun bence. Uzaktan daha pahalı bir mekan gibi gözüküyor şaşırdım açıkçası ben :)

      Sil
  2. dışarda yemeyi hiç mi hiç sevmeyen biri olarak ööf bee bu kadar güzel anlatılmaz ki yemese de gidesini getirirsin insanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah. Teşekkür ederim :) Ben de bir gün yalnızca oturmaya gitmeyi düşünmüyor değilim. Ne alırsınız derlerse ne derim onu bilmiyorum ama :D

      Sil