16 Ocak 2013 Çarşamba

Photo Diary #10

Yine uzun zaman olmuş Photo Diary yapmayalı diyerek posta giriş yapmam da bir klasik haline gelmeye başladı ama bu sefer geçerli mazeretlerim var :D Tam yılbaşında bilmem kaç gün tatil diye sevinmeye başlayacaktım ki finallerimin 2 Ocak'ta başlayacak olmasını öğrenmemle yıkıldım. Yokluğumda da haliyle pek bir şey olmadı. Yeni yıl'ın gelişini kutladık, sonra da ders ders ders :)


Yılbaşı yemeği olarak sayıca epey fazla mezelerimiz ve tuzda tavuk vardı. (Tuzda tavuğu hiç böyle hayal etmediğim için hayal kırıklığına uğradığımı itiraf etmek istiyorum :) ). Çeyrek piyango biletime 20 lira ikramiye çıktı ( ilk kendi başıma aldığım biletti, o yüzden güzel bir başlangıç olduğunu düşünüyorum ). Yılbaşı gecesi 12 el tombala oynadık ve, benim bu sene aşkta kazanacağımı garantiledik :) Bir insan 12 elde yalnızca bir kez 1. çinko yapabilir mi diye düşünüyorsanız, yapabiliyormuş :D. Bu final hafta(ları)sı'nda başak burcu hislerimi bir kenara bırakıp, ders çalışmak zorunda olduğum için odam dağıldı da dağıldı. Geri kalan fotoğraflar da ders çalışma ve tıkınma anlarıma ait.

Ve eveet dün akşam itibariyle 1 aylık tatilim de başlamış oluyor. Arka arkaya postlara hazır olunuz efendim :)

6 yorum:

  1. Aa bu sefer yokum yıkıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa ben yazmayı unutmuşum, IKEA'dan fotoğraf var aslında dün çekmiştim ya ölçüsünü çerçevenin :D ( Daha düşük cümle kurmayı da başarabiliyorum o yüzden lütfen garipsemeyiniz :D )

      Sil
  2. çok sevindim buna ohh yaa canım sıkılıyor buralarda yahuu :) bu arada xl insanlar olarakdan nekadan çok seviyoruz tıkınmayı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevindim bitti gitti şu finaller diye :D

      Bir arkadaşamın lafı vardı o geldi aklıma " Yemek yemek bir sanattır " :D

      Sil
  3. vuuuhuu ve raif hayata döndü mü oluyor bu şincik:DD
    ya kusuruma bakma benimde finaller falan hep aklımda hem süpiriz yapıcam mektubu tam ümidi kestiğin bi anda atıp öyle de düşünceler besledim bu uyuşukluğumla:DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet :) Bi anda yorum bombasına tutmuşsun yine :D

      Tamamdır, beklemedeyim bakalım :D

      Sil