15 Mart 2013 Cuma

Kağıttan Gaga

Bilgisayarı açtığımda ilk yaptığım şey, iki ayrı sekme'de önce Blogger'ı sonra da Facebook'u açmak olur çoğu zaman. Tabii hal böyle olunca, bilgisayarı açar açmaz yorumlarınızla karşılaşıp, mutlu olmam da kaçınılmaz oluyor. ( tabi bu durum aslında her zaman olmuyor :( Yok, canım trip attığımı da nereden çıkardınız :) ) Geçen gün yine ben aynı eylem içerisindeyken, Danbo postuna bir yorum geldiğini gördüm ve ( Danbo neydi ya? ), pia_set , şablonları bulamadığını söylemiş ve ona mail atmamı rica etmiş. Ben de hemen tüm bilgisayarı taradım ancak şablonları bulamadım. ( Bazen bilgisayar temizliği işini abartıyorum galiba :) ). İnternette nereden bulduğumu hatırladığım için de hemen araştırmaya koyuldum. Ben internette, Danbo şablonu araştırırken bu kağıttan karakterler yapma olayının bayağı aştığını gördüm. Kağıttan, aklınıza kim, ne gelirse yapmışlar yahu :) Harry Potter karakterlerinden tutun da çizgi karakterlere, hatta ünlü isimlere kadar. ( Google'da Cubeecraft, Paper Divas diye araştırıp benim gibi şoktan şoka sürüklenebilirsiniz :) ) Ünlülerden kim varmış bir bakayım diye dolaşırken...


... karşıma Lady Gaga çıkıverdi. Gerçekten yolda karşılaşmışız gibi sevindim o an. Boynuna atlamak istedim ancak fiziki olarak ne yazık ki pek mümkün değildi tabi :)

 Ben de mümkün olanı yaptım, tüm şablonları indirdim. Flash belleğe attım. Derse gitmeden önce fotokopiciye uğradım ve hepsini bastırttım. Arada derse girdim. Ders bitti, eve gelirken karton da aldım. Kesip, yapıştırıp yemek saatine kadar Kağıttan Gaga'yı bitirdim. Geri kalan şablonlar da dosyanın içinde umutsuzca Gaga'laşmayı bekliyorlar :)

Az önce de Gaga'ya yakışır bir şekilde fotoğraflayabilmek için önce odamın panjurlarını kapattım. Daha sonra bir elimde el feneri, öbür elimde fotoğraf makinesi olmak üzere zor koşullar altında :) biraz netsiz , yukarıdaki fotoğrafı çekebildim :)




Not: Şablondaki Gaga'yı klipten bulmak istersiniz belki diye de klibi buraya koymuş bulundum. Tamam aslında Lady Gaga'ya ayıp olur diye de düşündüm, o kadar arkasından konuştuk bari bir klibini koyalım değil mi ama :)

6 yorum:

  1. hah hah ha çok komik olmuş Gaga :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben özellikle ayaklarına uzun süre güldüm :D

      Sil
  2. harika olmuşşşş bende en kısa zamanda yapıcam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihi :) Teşekkür ederim :D Fırat'ı merakla bekliyoruum :)

      Sil
  3. :) ben tekrar teşekkür ederim!

    YanıtlaSil