24 Haziran 2014 Salı

Stabilo Çekilişi (KAPANDI)

Öhö öhö! Merhaba sayın seyirciler, nasılsınız :D Bu post tamamen bir basın açıklaması gibisinden yazılmaktadır! ( Aman da büyümüş de basın açıklaması da yaparmış :D ) Ya tamam o kadar önemli bir insan olmayabilirim belki ama konuyla ilgili bir açıklama yapmam gerektiğini hissederek yazıyorum desem daha doğru olabilir sanırım :D Evet, yine gevezeliğim üstümde ve bu kadar cümle kurmuş olmama rağmen asıl konuya giremeyen Raif'ten de tekrar bir merhaba :D

Bir önceki postumda sizden Stabilo'nun düzenlemiş olduğu bir yarışma için yardım istemiştim. Desteğini esirgemeyen herkese buradan çoooook teşekkürlerimi iletiyorum efendim, iyi ki varsınız :). Sayenizde dereceye girmiş bulunmaktayım. Ancak o postta da dediğim gibi yarışmanın oylama sistemindeki adaletsizlik sonucunda ortaya çıkan ilk 3 tablosunu görseniz intihar etme isteği içerisine gireceğinizden korktuğumdan paylaşmamayı tercih ettim :). Ayrıca yarışmada derece alan diğer insanların nasıl bir günde 200 like aldığı yada o kadar yabancı uyruklu kişiyi nereden bulup da like'lara boğuldukları konusundaki yorumu ise sizlere bırakıyorum efendim. Bu konuda tek söylemek istediğim ise fotoğrafımı LIKE'lamış olan herkesin gerçekten yürekten de fotoğrafımı beğendiklerini biliyor olmanın mutluluğunun benim için her şeye değer olduğu. :)

Şimdi bu kadar gevezelikten sonra konu nasıl çekilişe bağlanacak diye merak edenleri çok iyi anlıyorum. Çünkü ben de korkmaya başladım :D Neyse :), Stabilo hediyelerim geçen hafta geldiler. Kendileri sebebini anlayamadığım şekilde pembeler. Hatta pespembeler. Valla da baya baya çok çok pembeler ama :D Tamam renk konusunda ciddi takıntıları olan hatta renkten çok renksizlikten hoşlanan bir insan olduğumu kabul ediyorum ama ne bileyim her şeyin pespembe gelmesini garipsemedim desem yalan olur :D


Ben de düşündüm ki, bu pembelikten ölen hediyeler daha çok mutlu olacak birisine gitsin, o kişi de kullandıkça beni hatırlasın. Bu yüzden çekilişle birinize hediye ederek, desteklerinizden ötürü teşekkürlerimi iletmek istedim efendim :)


Çekilişe katılmak için ise
Blogumun takipçisi olmanız ve bu postun altına sizi mutlu eden şeylerden birisini yorum olarak bırakmanızı istiyorum! Okuyup hep beraber musmutlu olalım diye :)


Çekilişimize katılım 1 Temmuz günü saat 23:59'da sona eriyor! Kazananları da ertesi gün açıklayacağımdır sayın seyirciler :) Ve son olarak herkese booool şans diliyorum efendim. Umarım bu pespembelikten ölen arkadaşlar en çok isteyene giderler :)

Not 1: Bu çekiliş için tüm hemcinslerimden de özür diliyorum. Ama hemen kızmayın, blogumun 2. yaş gününde kendimi affettireceğime söz veriyorum efendim :)
Not 2: Fotoğrafı devli boyutta koydum, üzerine tıklayarak pembelikte ölen arkadaşları devli boyutta inceleyebilirsiniz :D

50 yorum:

  1. Neden bize de çıkmasın diyerek katılıyorum :D Mail adresine gerek var mı ki yoksa blogdan mı ulaşırsın? sanki kazandım da mail adresi falan kaldı :D Öhöm mutlu eden şeyler hımm beni mutlu eden şeylerden birisi ... fazla mı politikimsi olur bilemiycim ama sanırım etrafıma dikkatli bakmak beni mutlu ediyor.Çünkü o zaman beni mutlu edecek başka şeyler bulabiliyorum :D Evet bu biraz .. neyse sorun değil herkese başarılar :)) ( umarım yukarıdaki mutlu eden şeysini doğru anlamışımdır )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mail adresi istemeyi unuttuğumu itiraf ediyorum şuan :D Ama hiç aklıma gelmedi ya, duyurunca kazananı o bana ulaşır nasılsa diye biraz rahatlık yapmış olabilirim :) Hayııırr, hiç politikimsi değil ve çok ufuk açıcı bir mutluluk sebebi yazmışsın hatta :D Yanlış da anlamamışsın son derece doğru :) Benden de başarılaaar :)

      Sil
  2. Merhaba efenim ben bu pembişleri almaya gönüllüyüm. :) Hem bloğunuzu da takip ediyorum ve hem beni musmutlu eden şeylerden en birinci olduğunu düşündüğümü de paylaşıyorum: Mesela kitap almaya gidince, ya da biri bana kitap hediye edince, ya da yeni başladığım bi hobimde(mesela kitap ayracı) başarıyla ilerleyince, körpecik bloğuma ilk takipcilerimin geldiğini görünce çocuklaaaaar gibi şen şakrak olurum. Sanırım biraz fazla oldu ama öyle iştee. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Yine çok güzel mutluluk nedenleriiiii :) Fazla mutluluk göz çıkarmaz :D Bol şanslar diliyorum :)

      Sil
  3. Merhaba
    Blogunuzu Beyza Nur olarak takip ediyorum. Stabilo çekilişi olunca dayanamadım tabi ki. Katılayım dedim :D Beni mutlu eden şeylerden birine gelecek olursak en alakasız zamanda, bir anda en sevdiğim şarkıyı duymak. Cidden yok öyle bir mutluluk. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaaa :) Kırtasiye ürünlerine dayanabilen insanları hiçbir zaman anlamamışımdır zaten :D Yaaa bu da aslında hep yaşanan ama dikkate alınmayan mutluluk sebeplerinden bir tanesi, okuyunca aaaaaa dedirten cinsten :D Cidden yok öyle bir mutluluk :) Boş şanslar efendiiim :)

      Sil
  4. Itiraf ediyorum ucunda cekilis varken paketin pembe gelmesine uzulemedim , hatta sevindim e bu durumda mutlu oldugumu da varsayarsak hem soruna cevap vermis hem de duygularimi dile getirmis hem de cekilise katilmis oldum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya aslında valla ben de giden kişiyi mutla edebilme ihtimalimden dolayı hiç hiç üzülmedim :) Ahahha bir taşta baya bir kuş vurulmuş gibi burda :D O zaman bol şanslaaar :)

      Sil
  5. Ayyyy benim olsun benim benim pembeliymiş bir de hepsi benim olsun :3

    Beni her daim istisnasız mutlu eden tek şey müzik! Evet çok genelledim biliyorum ama en baştan başlayayım dedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihiih :D İnşallah olsun diyeyim o zaman bakalım kime gidicek çok heyecanlııı :) Şuan müzik dinleyerek yorumları cevapladığımı göz önüne alırsak, tabi bir de mutlu olduğumu, yine doğru mutluluk sebeplerinden birisiyle daha karşı karşıyayız demektir :D Bol booool şanslar Ponticiğime :)

      Sil
  6. Bende katılcam kiii:) Şu aralar beni en mutlu edecek şey iş bulmam bence:D off depresyondayımm:D

    rapunzelicee@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahahhah :D Siz kimsiniz pardon, tanışıyor muyuz acaba :D Bulcaz inşallah onu da hayırlısıyla ya bir resmi olarak mezun olalım da :) Sana bol şans falan yok, yeterince şanslısın zaten hıh :D

      Sil
  7. hem cinsin olmakla birlikte pembeyle ilgili bir sıkıntım yok. ^-^ ben çekilişe katılayım. blogunun izleyicisiyim zaten. :D
    beni mutlu eden şey ise; baştan sarıp sarıp the perks of being a wallflowers izlemek sanırım. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl sıkıntının bende olduğunu hepimiz biliyoruz zaten sanırım :D Aaaaa ben izlememiştim derhal sonu gelmeyen izlenecek filmler listesine ekliyorum kendisini :D Bol şanslaaaar :)

      Sil
  8. ayy bu hediyeyi ben kazanırsam kullanmaya kıyamam saklarım ben.:D
    beni mutlu eden şey tiyatro çıkışı kahve içip sakin bir kafayla kitap okumak. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olmaaaz ama kullan bak :D Hem ben pakete minik süpriz saklamalık bir şeyler daha ekleyeceğim zaten diyerek de spoiler vermiş olayım şuan şu saniye :D Ooooo o ne güzel mutluluk sebebidir öyle, okuyunca içim huzur doldu :) Son olarak da boool şanslar :)

      Sil
  9. pembeyi severim ama sana pembe gelmesi bi garip olmuş:)

    takipçinim tabikide
    yildiz111@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Stabilo garip olma çabasındaysa baya başarılı olduğunu söyleyebilirim ben de :D Bol şanslaaaarr :)

      Sil
  10. merhaba kalem kağıt defter bu aralar bir müddet bana uzak olsalarda sevdim bu pembişleri :) blogunu seher aydın olarak izliyordum. ve beni en mutlu eden şey çarpı işlerim veeee tabiki Oğlum :) sevgiler...
    seher_uu@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaaa :) Niye uzaklar, umarım kötü bir nedenden ötürü değildir :) Yine çok güzel mutluluk sebepleriyle karşı karşıyayız sayın seyirciler :) Benden de sevgiler ve bol şanslar :)

      Sil
  11. Erkek olduğun belli zaten düşüncesizce davranmışlar evet :)
    Ben sizin takipçinizim:)
    Ve benim mutlu eden şeylerden biri deee...
    valla aklıma bir sürü yemek geldi şu an :)
    Kahve ve çikolata beni en çok mutlu ediyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok düşüncesizsiniz keşke ölseniz diyeceğim ama iyiliğe yenilip susuyorum :D Offf, özellikle de uzun süreli bir diyetten sonra çikolata yemek öyle bir mutluluk ki... :D Bol şanslar efendiiim :)

      Sil
  12. renkli renkli kırtasiye ürünleri :)
    blogunu takip ediyorum sena inanır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla renkliler benim için :D Bol şanslaaar :)

      Sil
  13. çekilişteki fotoğrafları incelediğimde senin kazanacağına o kadar emindim ki, daha iyi bir fotoğraf görmemiştim hay allah:((
    bir de hediyelerinin pembe gelmesi tuz biber olmuş üstüne:(
    kısmet bizeymiş:))
    sabah sabah düşününce şimdi hangi ruh halinde olursam olayım içtiğim bir sade türk kahvesi beni mutlu ediyor sanırım, bir de masking tapeler var ki nerede bulursam bulayım sahip olduğumda ben mutluluktan uçuruyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güzel kısımlarını görerek anı olarak kabul ediyorum kendisini :D En hayırlısı bu sanırım :) Aynen kısmet sizeymiş, daha güzel oldu böylesi :) Annemin yegane mutluluk sebebidir türk kahvesi :D Hatta geyik yaparım Kahve Diyarı'nda bizim evdeki kadar kahve pişmiyor anne diye :D Bantı kalemi defteri hepsi ayrı kışkırtıcılar bu kırtasiye ürünleri zaten :) Boş şanslaaar :)

      Sil
  14. merhaba, prhn adıyla izleyicinizim
    sevdiklerimle birlikte vakit geçirmek beni mutlu ediyor
    prhnnc@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Yine çok güzel bir noktaya parmak basan mutluluk sebeplerinden birisi :) Bol şanslar :)

      Sil
  15. Merhaba sevgi kokan, sevgi tüten güzellikler kaynağı blogunuzun takipçisiyim,
    ben de düzenlediğiniz bu güzel etkinliğe sosyal destek projesi eğitimlerimdeki çocuklar adına katılıp şansımı denemek istiyorum :)
    TEŞEKKÜRLER.İyi günler.
    b13947@ gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Ama o nasıl güzel yorum. Şuan o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Güzel sözler için çok çooook teşekkür ederim, bilgisayar ekranından öyle görünüyor ve hissettirebiliyor olmak çok çoook güzel bir şey :) Ne güzel bir sebep için katılıyormuşsunuz, en bol şansları size diliyorum o halde :)

      Sil
  16. Decobantlar ve ajandalar beni hep çook mutlu etmiştir,bir de çilekli milkshake:)
    blogunu uzunhikaye adıyla takip ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu saniye koşup milkshake almak istedim :D Milkshake köpüğü kadar bol şanslarrr :)

      Sil
  17. Selamlar, ben de blogunu takip ediyorum ve yazılarına gerçekten bayılıyorum :) Beni en mutlu eden şeylerden biri kedim Ponduf, çok mutsuz olduğum zamanda yaptığı herhangi salak bir şey beni gülme krizine sokabiliyor (mesela en son çamaşır askısında barfiks çekmeye çalışıyordu ve ciddiyim)

    Yazmaya devam, seni seviyoruz :)
    Melis Y.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaaaa yaa yaaa :D Çoook teşekkür ederim ya gerçekten böyle hissettiğinizi duymak benim en büyük mutluluk kaynaklarımdan birisi :) Hiiiii, Pondufu benim için çokkez mıncıkla ye bitir :D Ahahahah hayal etmesi bile gülme krizine soktu şuan son hareketinin :) Ben de sizi seviyoruuum ve boool şanslar diliyorum :)

      Sil
  18. Yeni kitaplar alınca çok mutlu oluyorum. Hele bir de onları okuyup raflara yerleştirdikten sonra değmeyin keyfime.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Raflarda durmaları bile mutluluk değil mi zaten :D Çekilişi birazdan yapacağım o yüzden hala boş şanslar dileyebilirim :D

      Sil
  19. Merhaba, o yarismanin tek hak eden kazanani sendin. Uzuldum gelen hediyeleri begenmemene. Beni mutlu eden seylere gelirsek: Bugun yazma rutinini bitirdim ve zinciri kirmadim. Buna mutlu oldum. Yemek yapmak da cok mutlu ediyor beni. Haftasonu cok guzel tatlilar yaptim ve mutlu oldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumu okuyunca benim karnım acıktı ama :D Yoksa sürekli açmışım, hiç de doymazmışım falan hepsi iftira canım :D Hediyeler beni mutlu etmedi ama sizden birisini çok çok mutlu edeceğini düşününce sonuçtan mutsuz olmak imkansııızz :) Bol şanss :D

      Sil
  20. Selam ben en çok annemin çıkışta seni alıcam bir kedi buldum onu almaya gidiyoruz dediği gün mutlu olmuştum :) kendisi yıllarca asla alamazsın demiş bir insandır, iremyunculer adıyla takip ediyorum bloğunu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamaam! Bütün mutluluk sebeplerini bir yana bırakalım şuan :D Ooofff o günleri bir görebilsem gerçekten de dünyanın en mutlu insanı olacağıma söz veriyorum :D Bol şanslaaaarr :)

      Sil
    2. Bana para bile teklif etti vazgeçmem için yolda yavru kedi görsem arıyıp eve getiriyim miii derdim sahibinden.com da sahiplendirilen kediler var genelde cins kedileri ücretsiz sahiplendirmiyorlar ben kedimi ordan aldım tabi epeyce bir süre kedilere bakıp ay çok tatlı bak diye annemle anneanneme gösteriyordum ben bıkıp para teklifini kabul etmiştim ki baktım annem akşamları sahibinden.com da kedi bakıyor en son da ordan aldık işte (arada sıra noktalama işareti kullanmalıydım :/ ) Bana kalsa engelli bir kedi alırdım en azından sokak kedisi alırdım ama bu noktada anneme bıraktım en azından kedi almış olmak için evdekilerin tüm titizliğine rağmen artık çok alıştılar ve kesinlikle benim miayla ilgilendiğimden daha çok ilgileniyorlar umarım sen de ^^ henüz ikna aşamasındayken ben onlara masadaki boş sandalyeyi gösterir burda oturup bizi izlicek yemek yerken derdim annem de kedi almam ayrıca mutfakta işi ne derdi şimdi masanın üstüne bile çıkmasına izin var!

      Sil
    3. Ben de bu sıralar aaa bak ne tatlı, aaa anne bak ne güzel kedi modunda kendisini kedi fotoğraflarına boğma sürecindeyim :D. Kedi konusundaki ücretli/ücretsiz sahiplenme sürecine de hak veriyorum kesinlikle. Çünkü ben de o konuda kararı tamamen Annem'e bırakacağım. Onun kabullenebilmesi için dünyanın en tatlı kedisini mi bulmam gerekiyor, ne yapmam gerekiyorsa artık hepsini yapmaya hazırım, yeter ki kabul etsin :D

      Ben de ondan korkuyorum bir yandan, içimdeki bencillik ağır basıyor :D Kediyle evde en çok vakit geçiren Annem olacağı için, en çok onu sevecek kesin ben de kıskançlıktan öleceğim :D

      Sil
    4. Yakın bir arkadaşımın kedisi vardı o uyardı beni, en çok anneni sevicek diye :D yani kabullenmiştim hatta 5 aylıkken falan annem yataktan kalkmadan kalkmıyordu o ara onunla uyumaya alışmıştı dışardan eve geldiyse hemen bacağına tırmanmaya falan çalışır kucağına alsın diye şimdi böyle yazınca bu kedi beni sevmiyor mu ya?? Eğer kedilere karşı bir sempati duyuyorsa normalde ikna etmek çok zor olmamalı hele yavruyken alınırsa kediye çok bağlanır ve tavsiyem mümkünse iki kedi alınmalı hem evde tek kaldığında sıkılmaz hem de evde tek kedi olunca ilerde başka kedi almak pek mümkün olmuyor kıskandığından.Yanılmıyorsam isviçrede tek kedi almak yasak min. iki kedi, tek kalmaması açısından

      Sil
    5. Kedileri gerçekten çok seviyor, tek sorunu fazla titizliği kendisinin :D Onun haricinden cidden eve bir kedi sokmayı başarabilirsem eminim ki götürücem desem başta kendisi izin vermez, ama o ilk sokma kısmını bakalım ne zaman başarabilceğiz :)

      Artık kaderime razı gelirim ben de eve kedi girsin de varsın en çok onu sevsin :D ( KISKANÇLIKTAN ÖLDÜ ) :D

      Sil
    6. Titizlik mi :D annemin şurdaki yazısından alıntı http://ev-atolyesi.com/patili-hayatimiz/

      İlk başlarda aşırı derecede bir titizlik yaşadık. Hatta ellerimi o kadar çok yıkadım ki bütün ellerim yara oldu ve kremlerle iyileşti. Kedimizin poposunu devamlı silmekten tahriş ettik:( en sonunda veteriner poposuna ellemeyin o kendini temizler diye bize kızdı:) Bizde büyük tuvaletini yapınca alkolsüz bebekler için olan ıslak mendili, küçük tuvaletini yapınca normal tuvalet kağıdını kullanmaya başladık.

      Yaz döneminde döktüğü tüy artıyor ama taramaya alıştırır ve üşenmezseniz :) kediler sevmez ama küçükken yaparsanız alışır, döktüğü tüy de azalıcaktır. he bir de yazmamış ama o kadar çok taradı ki kedinin sırtındaki tüyler epey azalmıştı şu an hepsine alıştı yani sorun olmuyor...

      Sil
    7. Yazıyı baştan sona okudum da bilmediğim çok şey de varmış aslında, ben en iyisi bir kedi defteri tutayım da faydalı bilgileri madde madde not edeyim :D

      Bugün bizde de gelişmeler yaşandı Annem baya ikna oldu gibi. Yazıyı anneme de okudum hatta tüm zorlukları duymasına rağmen gelişme yaşamış olmamız da sevindirici :D Bakalım zaman ne göstericek, ne zaman kedi fotoğrafları ile süpriiiz yapacağım blogda :D

      Sil
    8. Çok sevindim sonbahara kedi fotoğrafları bekliyorum!

      Sil
    9. Ben de sonbaharı iple çekiyooruuum :)

      Sil
  21. Ben birinci olduğunu zannediyordum. O kadar saçma resimler vardı ki seninki resmen orjinalliğini belli ediyordu. Üzüldüm sen kazanmadığın için. Haksızlık olmasa kesin senindi. Neyse ama böyle bir resmi de bu yarışma sayesinde görmüş olduk ona seviniyorum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Utançlarından birinciymişim gibi ilk benim fotoğrafımı paylaşmışlar ama yok aslında ben valla da billa da 3. yüm :D Ben de böyle güzel yorumlar aldığım için çok seviniyor ve teşekkür ediyoooruuumm :D

      Sil