2 Temmuz 2014 Çarşamba

ve kazanan...


... sonucu hemen açıklayamayacak kadar geveze olduğumu üzülerek itiraf ediyorum sayın seyirciler. ( Hiç de anlaşılmıyordu zaten! :D ) Kazananı açıklamadan önce oldukça önemli açıklamalarda bulunmam gerekiyor. Öhö öhö! Ya yok ne açıklaması yahu, önemli açıklama kim ben kim :) Şimdi şöyle ki, ben yayınlanmış postlara bakarken yanlışlıkla bir kaçını silmiş bulunduğum için ( Ama herkes hata yapar, hatasız kul olmaz, başka hatayla alakalı söz bilmiyormuşum sanırım :D ), sildiğim postlardan birisi de sizden yarışma için yardım isteyip de yarışmaya katıldığım fotoğrafı yayınlamış olduğum post olduğu için, bu posta giriş yaparken başa yarışmayı kazandığım fotoğrafı koymak istedim ki hem sakarlığımı telafi edeyim, hem de anısı blogda kalmış olsun :)

ve eveet! Bu çok önemli(!) açıklamanın ardından kazananı açıklamak istiyorum! ( Bu sefer gerçekten açıklayacağım, ya valla bak, sööözzz :D )


ve kazanan...


...oluyor! Kendisini tebrik ediyor, hediyelerini güle güle kullanmasını diliyorum. Umarım bu çekiliş de onun için bir mutluluk sebebi olmuştur :).

Çekilişe katılan tüm sayın seyircilere de hem katıldığınız için, hem de tüm samimiyetinizle mutluluk sebeplerinizi benimle paylaştığınız için çok çooook teşekkürlerimi iletiyorum ve hatta kalınız efendim diyorum :D

Not: Büşra'dan da iletişim bilgilerini mail olarak iletmesini rica ediyorum :).

4 yorum:

  1. Yarışmayı kaçırmışım. Ben bi bunalıma girip geliyorum. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya çok az katılan oldu, herkes gözden kaçırdı galiba, üzüldüm ben de :(

      Sil
  2. Kendimi görünce içim bir hoş oldu ya :)

    YanıtlaSil