29 Kasım 2015 Pazar

Geyik Kafası

Bilgisayarımın her bir köşesi, "Ben bunu yaparım ki!", "Bundan da yapayım ben en iyisi..", "E bundan niye yapmayayım ki, çok kolay yapılır bu?!" diyerek biriktirdiğim şablonlar ve fotoğraflar ile dolu. Yapılması gereken çok şey olduğunda kitlenip kalan, nereden başlayacağına karar veremediği için genelde hiç başlayamayan bir insan da olduğum için, fikirlerin çoğu aylarca ( bir tanesi 2 seneciktir bekliyor da olabilir belki :D ) bilgisayarın klasörlerinde sıralarının gelmesini bekliyorlar :).


Bu yazımızın konusu da uzun süredir beklemelerinin sonuna gelen, hayatına artık #geyikkafası olarak devam eden bu yukarıdaki arkadaşımız! :). Yılbaşı süslerini ortalığa döküp de ev halkının tüm garipsemelerini umursamadan, tüm evi daha şimdiden süsleyen bir insan olarak, içinde o ruhu barındıran şeylere karşı da kendimi tutamıyorum şu sıralar.


İyi ki de tutamıyorum diyerek sizi yukarıdaki arkadaşımızla tanıştırmak istiyorum. Kendisinin henüz bir ismi yok ( ama tüm önerilere açığız :) ), kendisini önce koliyle yapmaya çalışıp, koliyi kesmeyi başaramayınca, evdeki karton tabakları katlederek elde ettim. Ne çok ince ne de çok kalın bir karton olduğu için de istediğim sonucu elde edebildim. Kendisi avuç içim kadar, minik, sempatik bir arkadaşımız. Ona hayatının geri kalanında başarılar dileyerek, yazımı burada noktalıyorum efendim.. :D

Not: Hoş geldin geyik, sefalar getirdin :)

8 yorum:

  1. Çok tatlııııı! Ben de senin gibi yapacak çok işim olduğunda hangisini yapacağıma karar veremem ve genelde ya hiçbirini yapmam ya da çok azını yaparım! :D Sen yine az biraz yapıyorsun o projeleri! Benim stumble hesabım bunlarla dolu! Ve daha hiçbirini yapmış değilim! Yarıyılda yapacağım ama! (yarıyılda ne çok işim var benim öyle ya?) Hem ben de paylaşırım belki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsini yapacak, zamanımız da olsa enerjimiz de keşke :D Proje de yapsak kariyer de.. Ne diyorum ben :D Yarıyıl tatilinde başının etini yerim yap yap yap diye o zaman :)

      Sil
  2. Enee kayıp kardeşimi buldum. Ben de yaparım yea, ne ki ya diyip anca bekleyenlerdenim. Ne senaryolar, ne kitaplar ama hep bi bekleme halindeyim. Kafamı duvarlara vurcam bir gün onu da biliyorum. Acaba ben de duvara bir geyik assam da arada ona mı kafa atsam. Bak yine fikir patlaması yaşadım. Ayol napcam ben kendimle yahu :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kayıp Ablaaam :D Duvara vurmak yada geyiğe kafa atmak çözüm olabilecekse ben varım, çözüm olacak her şeye varım :D Bu fikir patlamalarının sonucu bir yere varıp da kendinle bir şey yapmaya karar verirsen de kayıp kardeşinden gizleme, gel yorum yaz, o da denesin :D

      Sil
  3. çok muntazam ve de nefis olmuş.. nefisin "nefisi" olsun adı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiiim, hem yorum hem de isim için :D Muhteşem bir isim oldu bence, Nefisiiii diye bağırıp gezesim geldi evin içinde :)

      Sil
  4. İyidir yaaaa herşeyi yapmak istemek. Hem yapıyorsun da işte. Geç meç. Beygey o da isim vermek istersen beyaz geyik'in kısaltması:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güç olmasın ama geç de olmasa keşke :)
      İsmi üstteki yoruma dayanarak "Nefisi" oldu ama sürekli unutup duruyor olma gerçeğini es geçmemiz gerekiyor :D

      Sil