30 Ağustos 2012 Perşembe

Yukarılara Bakarak Yürüyen Birisini Görürseniz O Benim

Geçenlerde bir gece (unutkan in da haus :) yine hatırlayamadım ben ne zamandı ) rüyamda kendimi gökyüzünü fotoğraflarken gördüm. Gökyüzü de öylesine güzel ve masmaviydi ki oldukça da şaşırmıştım. E sabah uyanınca da tabi ilk işim kafamı camdan dışarı çıkarmak oldu. Bir de ne göreyim ( çocuklara heyecan yaşatmaya çalışan hikayelerin gidişatı gibi oldu bu hiç hoş değil :) gökyüzü cidden çok güzel bulutlar bembeyaz falan. Ben de bunu bir işaret olarak kabul ettim ve aldım Canan'ı elime evin içinde o camdan o cama koşuşturdum.




Az önce fotoğrafları düzenlerken düşündüm de sanırım biraz gereksiz şeylere takılıyorum ve gözümün önündeki güzellikleri göremeyip, fırsatları kaçırabiliyorum. Rüyaların mutlaka bir anlamı olduğunu düşünen bir insan olduğum için de bu rüyayı bunları hatırlamam gerektiği için gördüğüme inanıyorum.  O zaman ne yapmalı bundan sonra dikkatli olmalı. Bu yüzden eğer günün birinde yolda yukarılara baka baka yürüyen ve şapşalca gülümseyen birisini görürseniz o benim :)

3 yorum:

  1. Bakseen, bi ruya insana neler yaptirirmişş:)) (parantez icindeki aciklamalara özendim vallahi)
    Bende prof. Makine alinca bende öyle düşlerimin peşinden gidecegm.inş:)
    Basarilar r r

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Yorumların bana tüm postlarımı okuduğunu hissettirdi bunun için de extra teşekkür ederim mutlu ettin beni :) Birşey itiraf edeyim yalnız unutmuşum ne yazdığımı döndüm parantez içlerine baktım senin yorumundan sonra :D

      İnşallah en yakın zamanda alırsın sen de makineni :) Sevgiler saygılar selamlar :D

      Sil
  2. Okudum bir cogunu gezdim dolastim, bak yone gelmisim yeni gönderilerine tek tek yazmiyacagm onlarda superler.ne bileyim ilginc hos birseysin:)
    Parantez ici yorumlarin cekti beni:D
    Hadi bakalim okul bitsin alirik makine:d

    YanıtlaSil