18 Eylül 2012 Salı

Ben bir IKEA bağımlısıyım #6

Bir Raif T zamanından T+1 zamanına kadar mutlu olmaktadır. +1 saniye cinsinden olmakta olup, anlaşıldığı üzere sevinç anı birden ve X şiddetinde olmaktadır. Ne saçmalıyor bu çocuk diyenleriniz için bir IKEA bağımlısını en çok mutlu eden şey ne olabilir...


... tabiki de yeni IKEA kataloğuna kavuşması. Hele de bu IKEA bağımlısının katalog kolleksiyonu varsa ( bir sonraki IKEA postu katalog kolleksiyonumla ilgili olabilir :) ) bu sevinç x2 olabilir. Henüz bizim mahalleye dağıtılmamış da olsa ( Sana laflar hazırladım IKEA) bulunur, hatmedilir, yeni ürünler ezberlenir ve bir sonraki IKEA turunda bu yeni bu da yeni bu da bu daa diyerek beraber gelinenlerin başı şişirilir, hep liste yapılır ama para biriktirip o listedekiler bir türlü alınamaz.

Katalogla ilgili sıkıcı fikirlerimi okumak isteyenleri siyah bölgeye alalım :)

Bu seneki katalogla ilgili fikirlerime gelecek olursak, katalogtaki görüntüleri yaratan kişilerin ( buna da styling mi deniyor acaba? ) gerçekten bireylerin yazdığı dekorasyon bloglarını takip ettiklerini düşünüyorum. Katalogtaki birçok görüntü IKEA'daki mobilyaların veya herhangi birşeyin IKEA olmayan şeylerle de nasıl kullanılabileceğini, amaçların koparılıp daha ne işlerde kullanılabileceğini bize anlatır nitelikte. İlk sahip olduğum katalogdan şimdiye kadar en sevdiğim katalog bu oldu diyebilirim.

Kapısına gelmeyenler, IKEA'sız şehirde oturanlar evet sizi de unutmadık. Buradan online kataloğa ulaşabilirsiniz. Haydi koşun sizde hemen kataloğu ezberleyin bakayım quiz yapacağım :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder