3 Kasım 2012 Cumartesi

Angry Bird kitapçıda objektiflere yakalandı

Çoğu zaman gördüğüm bir şeyi unutmamak için not almak yerine, fotoğrafını çekerim. Aslında bu oldukça gergin bir durum çünkü çoğu süpermarkette, kitapçıda ve mağazalarda fotoğraf çekmek yasak. Tabi ki bu çekmemize engel değil. Sağı solu iyi kolladık mı sorun yok demektir. Bu güne kadar bir sıkıntı çıkmadı en azından :)


Her zaman hatırlamak için değil bazen de ilginç veya komik birşey gördüm mü de karelemeden duramıyorum. Geçtiğimiz günlerde yukarıda kitabı görünce önce biraz sesli gülüp herkesin dönüp bana bakmasını sağladım, sonra da telefonuma sarıldım. Az önce bugüne kadar sıkıntı çıkmadı demiştim değil mi? Bu fotoğrafı görünce anladım ki çıkmış aslında. Bakınız "Angry Bird" nasıl da angry angry bana bakıyor :D Tamam Angry'ciğim kızma lütfen bir daha yapmayacağım. ( yalandan kim ölmüş? :D )

4 yorum:

  1. Çok güzel bir yöntem bende denemeye başlamalıyım :))

    YanıtlaSil
  2. Hehe Angry bird ü kızdırmamak lazım ama o her zaman sinirli. Ayrıca nor almak bazen sıkıcı olabiliyor hatırlamak için fotoğraf çekmek çok güzel bir yöntem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niye Angry ki acaba ya arada gülümsese keşke :)Yakalanma ihtimali de varsa en iyi yöntem telefonun not defteri'ne yazmak :D D&R'da filmlerin başına geçip, beğendiklerimi not alıyorum (o sırada da mesaj yazıyormuş taklidi yapıyorum :D )

      Sil