4 Aralık 2012 Salı

Bu değil, beni anlamıyorsunuz.

Bugün için başka bir post fikrim vardı aslında ama bugün görüp de dumur olduğum şeyi sizinle paylaşmak istedim. Bugün arkadaşım A. ile buluştum ve beraber Forum Bornova'ya gittik. Her zaman yaptığımız gibi bir ismi lazım değil elektronik markete girdik. Televizyonların yanından geçerken A. beni durdurdu. Baksana dedi ve bana...

yukarıda gördüğünüz televizyonu gösterdi. Abartmıyorum televizyonu benim odama koysak bir duvara duvar kağıdı olarak kullanabiliriz. Ben televizyonun büyüklüğünün şokunu atlatamadan A. fiyatını söyledi ve ben direk içimden falan değil dışımdan " Oha! " diye bağırdım. Evet evet yanlış görmüyorsunuz, biz de öyle düşündük başta ama hayır, televizyonun fiyatı 39999 TL. Bunu da gördüm ya ben artık adaletsiz gelir dağılımıymış, bilmem neymiş sorgulamam. Daha neyi sorgulayacaksın ki bu manzaranın karşısında bir televizyona 40000 ( ah pardon 39999 ) TL veren insanlar var ki bunu üretmişler ve satabiliyorlar. Adaletsiz dağılımı falan da geçtim hadi bir televizyona bu parayı veren insanın çok sağlıklı düşünebilen bir birey olabileceğini düşünmüyorum zira televizyonun 1 aylık taksiti ile bile oldukça lüks bir plazma TV alınabiliyor.

Neyse, şoku atlatınca A. ile başladık düşünmeye... Diyelim ki aldık onun koca kolisini nasıl eve sokacağız? Asansöre sığmaz. Merdivenlerden çıkarmaya kalksan dönüşlerde sorun yaşayabilirsin. İnternetten sipariş versen nasıl bir limitli kredi kartıyla alınacak bu? Hadi aldın diyelim kargo şirketlerinin kuryeleri yetmez bunu taşımaya, özel taşıma şirketi tutmak lazım gibi saçma düşünceler ile birlikte televizyonun yanından ayrılmaya karar verdik, çarparız da düşer bir de diye :)

Not 1: Bu post tam bir zenginin parası züğürdün çenesi.. modunda oldu.
Not 2: Sayın seyirciler, sakın bu muhteşem indirimi kaçırmayın derhal sipariş verin, kaçırılmayacak bir fırsat 43999'dan 39999'a inmiş :)
Not 3: Bunu Ali Ağaoğlu için yaptıysanız bence bu değil, siz anlamamışsınız onu :).

Görsel: teknosa.com

6 yorum:

  1. şaka gibi :) bir yıllık gelirim bile bu kadar değil yahuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ehehe :) Bence normali o ama ne bileyim ya :) Şahsen ben bir öğrenci olarak o kadar parayı hayal bile edemiyorum :D

      Sil
  2. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim :)) Kİm verir bir televizyona o kadar parayı diyeceğim de veren varki yapmışlar di mi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle :)Görünce benim de oturup ağlayasım geldi :D

      Sil
  3. aaaa hemen çeyizime almalıyım olmazsa olmazlardan :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al all hemen bak bu büyük indirimi kaçırma :D

      Sil