11 Mart 2013 Pazartesi

dANKE

Geçtiğimiz günlerin birinde ( yine ne zaman olduğunu hatırlamadığımı hepimiz farkettik :) ), takip ettiğim blogların akıp gittiği o sayfada ( sahi ne deniyor o sayfaya? ) dolanırken, What's Next blogu'nun sahibi Eda'nın dANKE ile yaptığı işbirliğinden haberdar oldum ve "bakalım bu işin sonu nereye varacak", "Keşke t-shirt hediye etse" , " Hep bayanlara hediye çekilişi oluyor ama ya!" şeklindeki düşüncelerle projeyi takip etmeye başladım. Proje bitti, Eda bir post yaptı ve tatatataaaaaamm! t-shirt hediye ediyor, hem de erkeklere de var :) T-shirt kolleksiyoneri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen bir insan olarak, hemen yorum bırakmalıyım diyerek yorum kısmına geldim, ilk yorumu da ben atmışım hatta :) Sonra ne oldu...


... Kaçınılmaz son! Bu kadar isteyince, t-shirt de beni seçmeyi tercih etti sanıyorum ve istediğim t-shirt benim oldu :) Geçtiğimiz cuma günü de t-shirt 'üm Eda'nın, nerelere asıp saklasam bilemediğim tatlı mı tatlı notuyla beraber bana ulaştı.

Bir t-shirt bağımlısının hikayesini dinlediniz. ( sadece IKEA bağımlısı mı olduğumu sanıyordunuz :) ) Son olarak buradan dANKE'ye ve sonra da tabi ki What's Next blogunun sahibi Eda'ya teşekkürlerimi iletiyorum sayın seyirciler :)

7 yorum:

  1. ee güle güle kullan o zaman :)

    YanıtlaSil
  2. hii ne tatlı bir post bu! hediyemin gerçek bir tshirt severe ulaşmasına ben de çok çok sevindim, güzel günlerde & güzel kombinlerde kullanmanı diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihi :)Ben de her şey için teşekkür ediyorum, bu güzel yorumun için de :)

      Sil
  3. iyi günlerde kullan :) hadi sanada hediye geldi.bi ben kaldım şanssıızııımm şanssıııızz :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu konuştuk geçen biz de Rapunzeliçe ile :) Sıra sana geldi artık, hadi bakalım :D

      Sil
    2. sıra bende artık evet ilgili kişilere buradan duyurulur :D

      Sil