12 Mart 2013 Salı

Şeytan sadece Prada sevmiyormuş :)

Bugün size biraz geçmişten bahsedeceğim. Çocukluğumu falan anlatmayacağım, hayır o kadar da geçmiş değil :) Okumakta olduğunuz " ben Raif " adlı blogum aslında benim ilk blogum değil. Bu blogu açmadan önce, içimdeki dekorasyon sevgisine dayanamayarak bir dekorasyon blogu açmıştım. Ama gerek benim acemiliğimden, gerekse kaynak belirtme zorluğundan bu blogum çok uzun ömürlü olamamıştı. Sonra ben daha bu blogu açmadan önce Pinterest ile tanıştım ve orada " Decoration " adlı bir klasörde bloglarda görüp beğendiğim görüntüleri paylaşmaya başladım. Sonra bir gün klasörleri düzenlerken yanlışlıkla sildim ve tüm görseller gitti. ( Talihsiz Serüvenler Dizisi gibi olmaya başladığının farkındayım :D )...


... geçen gün de bilgisayarımı düzenlerken, bilgisayarımda biriktirdiğim dekorasyon içerikli fotoğrafları bir yerde toplamaya karar verdim. ( bilgisayarda fotoğraf biriktirme hastalığım var desem yeriymiş meğer :) ) Pinterest'te fotoğrafları tek tek incelemek zorlu bir süreç :) olduğu için, görselleri bir Tumblr hesabında toparlamaya karar verdim. İsmini de ilk blogumla aynı koyarak " The Devil Loves Decoration " koydum :). Ve 10 mart itibariyle de bir kısmı bilgisayarımda bulunan, bir kısmı internetten gördüklerim olmak üzere görselleri paylaşmaya başladım. Belki takip etmek, bir göz atmak ya da " Ne dedi ki bu çocuk bir bakalım bari ayıp olmasın " derseniz diye de buraya linkini bırakıp gidiyorum :)

5 yorum:

  1. cehaletimi mazur gör de...Prada markasını severim ve çantasını kullanıyorum..Fekat bunun dekarosyanla ne ilgisi var çözemedim de :):) ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Direk dekorasyonla ilgisi yok aslında :) Aslında direk Prada markasıyla da alakası yok. Tamamen "The Devil Wears Prada" adlı filmden esinlenip de " The Devil Loves Decoration " ismini bulmuştum :) O yüzden başlığa da öyle yazdım. Filmin Türkçe'ye " Şeytan Marka Giyer " olarak çevrilmesi de eleştirilen bir konuydu, çünkü orjinal eserde Prada'nın bir önemi olduğu için Prada kullanılmıştı. Ben de o yüzden öyle yazdım yani :)

      Sil
  2. gelecektekievinenot'lardan nerelere geldim.. nasıl oldu bilmiyorum ama bu postu kaçırmış, bu tumblr hesabın da bir şahaneymiş yahu - takibe aldım gitti :)

    ps. gerçekleşmeyecek dekorasyon hayalleri edinirsem gelecekteki evim için, sorumlusu sensin kesin! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel olmuş buralara gelmen :) Mail'de yazdıklarımı buraya yazmalıymışım aslında ben, çok teşekkür ederim :)

      Umarım bir gün tüm o gerçekleşmeyecek dekorasyon hayallerimiz de gerçekleşir de gerçekleşmeyecek olmaktan çıkarlar. O yüzden sorumluluğu seve seve kabullenebilirim :D

      Sil