25 Temmuz 2013 Perşembe

ben Raif 1. yaş hediye çekilişi :) -KAPANDI-

Başlıkta bir anlatım bozukluğu olmuş ise kusura bakmayınız :) Fotoğrafların üzerine yazı yazdıktan sonra değiştirmek zor gelmiş olabilir :D ( Burada bir hocamızı güzel(!) bir şekilde anmam da sanki cuk oturacak gibi :) )

Size bahsettiğim sürpriz buydu...


Hep bir çekilişim olsun istemiştim, işte oolduu! Birinci yaşımı beraber kutlayalım istedim sizin için minik birkaç hediye seçtim, hediyeler de beni yansıtsın istedim :) Ayrıca renk uyumuna da epey dikkat ettim :D (Hediyelerin benim için en önemli özellikleri ise Unisex olmaları, çünkü bu benim de çok yakındığım bir konudur. Hep kozmetik hediye ediyorsunuz amaa :D Dolayısıyla çekilişimiz herkese açıktır.) 

Tek tek hediyelerimize bakacak olursak:

1) Siyah Sayfalı Defter: Kendisi benim gibi "Herkes gider Mersin'e ben giderim tersine" zihniyetindeki takipçilerim için özel olarak seçilmiştir :) Kendisi 60 yaprak olmakla beraber A5 boyutunda ve Keskin Color markasına ait'miş. ( Reklamları izlediniz :D )

2) Beyaz Yazan Kalem: Siyah sayfalı deftere yazabilmeniz için bir adet Uniball Signo Broad beyaz kalem.

3) Mini boy Tetris: Kendisi standart boy cep telefonu büyüklüğünde. Benim gibi çocukluğumuzdaki oyuncaklara meraklı birileri vardır belki diye düşünülerek seçildi :) ( Fotoğraftaki kendi tetris'imdir size kullanılmamış ve kutulu olanı gelecektir. )

4) Fotoğraf makinesi şeklinde kalemtraş: Fotoğraf makinesi içeren her şeyi seven bir insan olarak size bunu da hediye etmek istedim.

5) Angry Birds'lü not defteri: Angry Bird'leri oldum olası sevmişimdir ancak bu aralar fena halde taktım. ( Kendime Angry Birds'lü kalem kutusu bile aldım yani o derece! 22 Yaşında olmam kalem kutusu kullanamayacağım anlamına gelmez ayrıca küçük göstermenin bir ödülü de olmalı değil mi :D ) Sizin için de bir adet not defteri seçtim, tabi ki renk uyumuna da dikkat ederek :) Ne tesadüf ki bu da Keskin Color markasına aitmiş.

6) John&Mary mıknatıslı fotoğraf çerçevesi: Bu çerçeveyi bayılarak seçtim. ( Sevgili arkadaşım G.'de benim karar verme sürecimde epey ayılıp bayıldı :D ) Kendisi metal, üzerinde görülen bayan ve erkek figürü ise mıknatıslı. Bunu ister fotoğraf çerçevesi, isterseniz de notluk olarak kullanabilirsiniz. (İsterseniz faturalarınızı bile asabilirsiniz ama bence bırakın onlar buzdolabının üstünde kalsınlar :D)


...eveet! Umarım beğenmişsinizdir :)

Çekilişe katılmak için tek yapmanız gereken blog'umun izleyicisi olmanız  ve bu posta yorum yapmanız :)

Çok fazla şart koymak istemedim çok can sıkıcı oluyorlar ancak kimlerin daha çok istediğini de görmemiz açısından herhangi bir sosyal medya organında veya blog'unda paylaşanlara +1 hak uygundur diye düşünüyorum. Adaletin sağlanması açısından da herkes en fazla 2 hakla katılabilir. ( 1 hak zorunlu şartımızdan diğeri ise isteğe bağlı :)) Paylaşanlar ilgili linkleri de yorumlarına eklerler ise çok güzel olur.

Çekilişimiz 12 Ağustos'ta sona eriyor. Daha önce bitirmeyi düşünmüştüm ancak araya bayram giriyor, ben kazanana hediyelerini hemen göndereyim istiyorum. O yüzden hemen bayram sonrası açıklayacağım :)

Herkese bol şans umarım hediyeler eeenn çok isteyene gider :)

134 yorum:

  1. Selam Raif! Bugune kadar hic bir cekilise katilmadim. Hatta cekilisleri ne kadar itici buldugumu su yazimda belirttim:

    Bana sinir bozucu gelen hic bir yaziyi okumayacak olan insanlarin sirf hediye icin cesitli bloglara uye olmasi ve insanlarin sirf izleyici kazanmak icin surekli cekilis yapmasi. Fakat senin gibi yilda bir kere ozel bir gun icin yapilan bir cekilise tabii ki hayir demem. Ustelik zaten takipcinim. Yani hediye icin bir bloga katilmama prensibimi cignemis olmayacagim :)

    Ben yurtdisinda yasiyorum. Fakat eger kazanan sansli isim olursam Turkiye'deki adresimi verecegim. Tatil icin gittigimde beni beklerler boylece :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunları okumak çok güzel çok teşekkür ederim :) Hiç sıkıntı yok istenilen adrese postalarız, daha heyecanlı olur hem, bol şans :)

      Sil
  2. Yaziyi unutmusum iyi mi? http://baykusunnotlari.blogspot.ch/2013/04/cekilis-yok.html

    YanıtlaSil
  3. turuncu ve siyah ikilisine bayılırımm herkese bol şans :)

    http://www.hayallerimdeben.com/2013/07/turuncu-siyah-cekilis.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Turuncuyu seçerken tereddüt etmiştim aslında ama iyi bir seçim olmuş o zaman :D Bol şans :)

      Sil
  4. Merhaba efendim merhaba. Blogunuzun izleyicisiyim (hadi canım:))
    Severek takip ediyoruz aslansınız kaplansınız(yalakalıkta yapayım :P)
    blogumda da paylaştım(aksi mümkün mü:))

    http://rapunzelice.blogspot.com/2013/07/ben-raif-1-yl-hediye-cekilisi.html

    hediyeler benim olmalı bence çok emeğim var :P

    rapunzelicee@gmail.com

    not:tetrisin kapalı pakette olduğunu yazmamışsın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :) Ya niye en az benim kadar salaksın diye soruyorum sana :D Aaa ben onu farketmemişim hemen düzelteyim o zaman tamamdır :D

      Sil
  5. Raif, yaaa çok güzel hediyeler bunlar. inşallah bana çıkar :)
    siyah defter çok ilgimi çekti. herkese bol şans.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blogumda da duyurdum : http://selmanindunyasi1982.blogspot.com/2013/07/yeni-sacm.html

      Sil
    2. Tamamdır :) Keşke hepinizi mutlu etme imkanım olsa.. Bol şans :)

      Sil
  6. yeni gördüm blogunu:) takipçin oldum ben istiyorum hepsini:)) fazladan hakkım yok ayrıca dipnot: ben kozmetik hediye etmemiştim çekilişimde:)) hayırlı olsun yeni yaşın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin :) Gözümden kaçmış o zaman özür diliyorum :) Genelleme yapmış oldum biraz ben yukarıda yazarken ve bir kez daha anladık ki genellemeler kötüdür :D ve teşekkür ederim :)

      Sil
  7. diğer blogumda takip ediyordum buda yenisi ben katılmak istyrumm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diğer blogundan yorum yazarsan yada bu blogunla da şartları yerine getirirsen daha adaletli olacak diğer katılanlar açısından diye düşünüyorum :)

      Sil
  8. Merhaba Raif :')) öncelikle hediyelere bayıldığımı belirtmeliyim aah çocukluğum geldi aklıma, umarım benim olsunlar :)

    pembekopuktasarim@gmail.com

    Pembe Köpük adımla blogunu takipteyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz hediyelere bayıldıkça bende burda sevinçten bayılıyorum :) Bol şans :)

      Sil
  9. Merhabalar blogu yeni keşfettim ve keşfetmemle birlikte çekilişin de tam ortasına düştüm :) Twitterda paylaştım : https://twitter.com/mcihandemir/status/360367072909344770
    Blogu da takip ediyorum. Blogu şöyle bir inceledim çok keyifli geldi gerçekten. Ayrıca hediyelerden, not almayı, çizmeyi seven biri olarak not defteri ve kalem, fotograf tutkunu olarak fotograf fakinesi şeklinde kalemtraş ve çerçeve, ayrıca 90 larda çocuk olan biri olarak yıllarca elimde düşüremediğim tetris çok çok ilgimi çekti. Umarım şans yanımda olur. Ayrıca yaşca bana yakın olan bir erkek blogger ı da takip etmek çok güzel özellikle blogspotta kadın egemenliğini görüyorken :)

    Ben de kendi bloguma (http://mustafacihandemir.blogspot.com/) ve yakın tarihte yazmaya başladığım 2. bloguma (http://donusumum.blogspot.com/) beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm bunları okumak da çok güzel :) Hediyeleri seçerken zorlanmıştım ama sanırım güzel seçimlerde bulunmuşum, herkesten güzel tepkiler aldığıma memnun oldum :D

      Ortak zevklere sahip olduğum bloggerlarla da bu vesileyle tanışmış olucam sanırım daha çok sevdim bu hediye işini ben şimdi :D Daha fazla gevezelik yapmadan hoşgeldiiin! diyerek bitireyim :D

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim :) Hoş buldum :)

      Sil
  10. Mrb, burada paylaştım=

    https://plus.google.com/u/0/115635894480556851583/posts

    Ben de blogdan hediye veriyorum, beklerim=

    http://reyhanlahersey.blogspot.com/2013/07/halil-hilmizade-zumrut-zeytini.html

    reyhanlahersey@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. slm ben de katılmak istiyorum. missmirellam@gmail.com

    YanıtlaSil
  12. Amaaa bunlar çok güzeell :)) Sanırım bu çekilişte katılım patlaması yaşanacak :))
    Hediye seçimini de ayrıca tebrik ederim!

    https://plus.google.com/u/0/108168515155098797177/posts

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :) Teşekkür ediyorum. Ben de mutluluktan patlayacağım sanırım o zaman :D

      Sil
  13. istiyorummm angry birds'lü defteri hatta kendine aldığın kalem kutusunu da istiyorum:))
    ben bu yaşta istediğime göre senin 22 yaşında alman kullanman gayet normal.
    sitem etmişsin hep kozmetik veriyorsunuz diye ne yapalım izleyicilerin çoğunluğu bayan olunca öyle oluyor:)
    blogumda seve seve yer verdim duyurdum ahaliye:)
    http://deepbeauty.blogspot.com/2013/07/cekilis_25.html
    ozge_1981@hotmail.com
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooo teşekkür ediyorum :) Angry Birdler candır ya bağırışlarını yirim :D Ya tabii ki haklısınız da ama arada da bir iki unisex çekilişler de olabilir hani :D

      Sil
  14. merhaba, hediyeler çok hoş artık şans :)

    bloglovin üzerinden pelinn adı ile takipteyim.

    ekonomikyedeksise@gmail.com

    YanıtlaSil
  15. Yani şimdi o siyah yapraklı defteri ve o tetrisi oraya koydun ya,bu yorgun bünye hemen kendine geldi,bi sevindirik oldu. Allam,hangi android zırvalığı o tetrisin yerini tutar ki sorarım. Hadi çekiliş,bana çık. Raif, bu güzel hediyeler için sana "tişikkirlir sipirmin" demek istiyorum :)

    sedauzunn@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ooohh, ne güzel o zaman :D Diyorum diyorum da kimse bana inanmıyor, daha yeni tatildeyken Solo Test buldum da aldım evde deli gibi oynuyorum :D

      Ahahah, ben teşekkür ederim, bol şans :D

      Sil
  16. selam izleyicinim.
    kendininruhdoktoru@hotmail.com

    YanıtlaSil
  17. Blogunu 'Hayallerimdeben' blogunun sahibi Ebru sayesinde tanıdım ve çok sevdim. Yeni izleyicin olarak çekilişe katılmak istemiyorum belirteyim :) çünkü hediye için blog takip etmeyi sevmiyorum.
    Umarım bir daha çekiliş yaparsın ve böyle güzelliklerin bir taliplisi de ben olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Çok teşekkür ediyorum :)

      Ben hiç öyle düşünmezdim aslında ya fikrin değişirse beklerim, ama en önemlisi senin kendini nasıl rahat hissettiğin tabii :)

      Hoşgeldin diyorum o zaman son olarak :)

      Sil
  18. Kalemtraş ve defter! Çok güzellermiş. :B Benim olsalar ya?

    m_frantic ismi ile takip ediyorum. (100. takipçin olmuşum, aa negzel. :P )

    Bir de Twitter'da çekiliş duyurusu yaptım. https://twitter.com/mfrantic/status/360487167820177410

    Mail adresimi de vereyim tam olsun. gokcelik89@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 100. takipçimin kim olduğunu da biliyorum o zaman artık ne güzel :) Bakalım belki de senin olurlar, bol şans :)

      Sil
  19. Merabaa
    Hediyeleri çok beğendim özellikle siyah defter-beyaz kalem çiftini. Bi de mıknatıslı çerçeve aranıyordum belki de bu benim olur :)
    Bol şans herkese..
    ecem35@hotmail.com.tr

    YanıtlaSil
  20. ben hotmailimi yazmayı unutmuşum da :) bu yorum olsun o zaman :) http://kuzenlersatis.blogspot.com/2013/07/temmuz-cekilsi.html ve https://twitter.com/sadecetursu/status/360494517406806016 paylaştım :) Khloe Clock adıyla izleyicinim :) celine_white_@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu sonradan yazdığın için diğerini yayınlamadım, bu yorum olsun o zaman dedim ben de :) Hoş geldin, bol şans :)

      Sil
  21. Merhaba Raif, bloguna tek kelimeyle bayildim, cok samimi, cok guzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Oleeey, ya siz böyle dedikçe ben havalara uçuyorum :D Çok çok teşekkür ederim.

      Bunu çekilişe katılım olarak da kabul ediyor muyuz aynı zamanda onu da sorayım :)

      Sil
  22. merhaba hediyeler çok şirin :)
    blogunu izliyorum sena inanır olarak
    twitterda paylaştım https://twitter.com/GDNYASI/status/360517634497839104

    sncnnnr@hotmail.com

    YanıtlaSil
  23. twitterda senide mentionlayarak duyurdum@nil7035
    google + 1 ledim yıldız yıldız ismi ile
    takibe de alıyorum yıldız ismi ile
    hediyelerde çok şeker şimdi sayfanda dolaşmaya çıkıyorum
    sevgiler
    yildiz111@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi dolaşmalaaaar, umarım memnun kalırsın :) vee bol şans :)

      Sil
  24. pervin adıyla izliyorum.
    https://twitter.com/peren80/status/361112027948785664
    peren80@yahoo.com

    YanıtlaSil
  25. selam hoş hediyeler bende şansımı denemk isterim katılım şartları çok güzel bana uyuyo en azından renk uyumu ve hediyeler güzel bana çıkması ümidiyle bol şans kendime
    ceren topçu
    ce_ren_le@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum :) Ahaha, bol şanslar o zaman SANA :)

      Sil
  26. gfc,bloglovinde perihan adıyla takip ediyorum
    https://www.facebook.com/perihan.i.emir/posts/1401328973415231
    prhnnc@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamdır, bol şans :)( Bu cevapları bizzat kendim yazıyorum, ne kadar makine otomatiğe bağlamış gibi gözükse de :D )

      Sil
  27. inanamıyorummmm hepsi harika hele o fotoradf makinası harika benim olsalar keşkee :)) 12 ağustos benim doğum günümmm :) benim olsunlar :))

    sıkı takipçinizim efenim ayrıyetten twitterdada paylaştım :)

    https://twitter.com/tosbaga__/status/361838395539984384

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :) Aaa bir sıkı takipçim daha varmış hiç haberim yok :D

      Tamamdır efendim teşekkür ederiz :) Ne tesadüf olmuuş, en bol şanslar sana diyelim o zaman :D

      Sil
  28. iyi ki doğdun ben raif iyi ki doğdun ben raif :D
    blogunu şans eseri bulup severek takip edenlerdenim zaten (:
    http://tanimlanamayanbircisim.blogspot.com/2013/07/yeni-yas-cekilisi.html bu da çekiliş duyurum (: yazıma bakmalısın ve bana hediyeleri aldıgın yerleri söylemelisin (:
    tekrar hayırlı olsun kolay gelsin (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :) Ya çok mutlu oldum okuyunca postu çok teşekkür ederim :)

      Bir Ahahahha daha o zaman :D Neyi nerden aldığımı sana mail olarak bildireyim o zaman ama ya sana çıkarsa? Önce çekilişi bekle sonra atayım yada ben atayım sen yine de bekle yada ben atayım sen ... :D :D

      Sil
  29. Merhaba bloğunu izliyorum.
    Gfc:saliha temiz
    Bloglovindende takip ediyorum.
    http://www.bloglovin.com/salihatemiz37
    https://www.facebook.com/saliha.temiz.37
    https://twitter.com/TemizSaliha
    https://twitter.com/TemizSaliha/status/362700910192898050
    http://salihatemiz.blogspot.com/2013/07/ben-raif-ben-raif-1-yas-hediye-cekilisi.html
    https://plus.google.com/103928266736196837644/posts/9jfQT4PujN5

    saliha temiz
    salihatemiz@hotmail.com
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  30. selam
    orjinal bir blog ve orjinal bir çekiliş
    izleyicin oldum
    twitterda duyurdum
    https://twitter.com/bakimlianne/status/362702363124965376
    bakimlianne@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihi :) Teşekkür ediyorum. Bol şanslar efendim :)

      Sil
  31. 116 izleycnm blogumda yer verdim
    hatice_-68@hotmail.com
    http://hatcehatce.blogspot.com/2013/07/ben-raif-ben-raif-1-yas-hediye-cekilisi.html

    YanıtlaSil
  32. İzleyicinim, e herkese bol şans o zaman :)
    sinirbayan@gmail.com

    YanıtlaSil
  33. Merhaba :)buradan izleyicinim ve çekilişi blogumda duyurdum :)
    seyda.551@gmail.com
    http://seydadunya.blogspot.com/2013/08/ben-raif-de-1-yas-hediye-cekilisi-var.html

    YanıtlaSil
  34. Katıldığım En tatlı çekilişş !! :) İzleyicn Oldum hemen ve duyurdum çekilişi, Çok Çok bol şans bana :) ysmncnbz1903@gmail.com
    https://twitter.com/YCanbazogluu/status/363038951860219904
    https://plus.google.com/u/0/114427357049143196623/posts/NhxZtsq9MXd

    YanıtlaSil
  35. hediyeler süper =)
    bende varım =)
    https://twitter.com/kovakadiniyim/status/363114795957878784
    https://www.facebook.com/muhlisceyda/posts/10201128024115349

    YanıtlaSil
  36. Slm izleyicinim.blogumda da duyurdum.

    http://suskun1genc.blogspot.com/2013/08/cekilis.html

    cydmuhlis@hotmail.com
    Muhlis ÇAKMAK

    YanıtlaSil
  37. Merhaba hediyeler çok güzel şansımı denemek istedim:)
    Zuhal Gündoğdu adıyla takipteyim
    zuhalcancan@gmail.com

    YanıtlaSil
  38. https://twitter.com/arwenfiliz/status/363281328076107776
    https://www.facebook.com/filiz.ozkan.1671/posts/150885611780624
    bayıldım ya istiyorum bendeee :)
    https://twitter.com/#!/arwenfiliz
    https://www.facebook.com/filiz.ozkan.1671?ref=tn_tnmn
    filiz özkan
    bloglovin:arwenfiliz
    arwenfiliz@hotmail.com

    YanıtlaSil
  39. merhaba
    çok eğlencelisin :)
    izleyicin oldum
    g+ da duyurdum
    https://plus.google.com/u/0/111258337863960201018/posts/7REFm2zruL7#111258337863960201018/posts/7REFm2zruL7
    meral unal
    meralumeral@gmail.com
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Hoşgeldin vee bol şanslar :)

      Sil
  40. takipteyim...
    çok güzel hediyelerin var ama ben en çok fotoğraf makinesi şeklinde ki kalemtraşı beğendim, benim olsunlaaaaar ^.^
    blogumda paylaştım >>> http://sempasworld.blogspot.com/2013/08/portakal-soydum-basucuma-koydum-ben-bir.html
    galatasaray_sempa@hotmail.com
    sempa'nın şansı bol olsun ! (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiin :) Beğenmene çok sevindim :)

      O zamaaan SempA'nın şansı bol olsun :D

      Sil
    2. çooooooooook bol olsun ama çok çok bol (:

      Sil
  41. selam izleyicinizim. Handan çetinkaya elysion100@hotmail.com sevgiler

    YanıtlaSil
  42. Aman allahım büyülendim :D Sanırım bu hediyeler blog dünyasında görüp görebileceğim ennn harika çekiliş hediyeleri!
    Bloğunu yeni buldum, nasıl bir tarzın var bilmiyorum ama beni kalbimin tam ortasından vurdun her bir parçayla. Şu günden itibaren tek dileğim bunların benim olması :D

    GFC ve Bloglovinden Ponti adıyla takibe aldım.
    Facebookta duyurdum : https://www.facebook.com/otakudozbey/posts/658569707488043
    Artı hak olmasa da twitterda da duyurdum

    mail : deryaponti@hotmail.com

    Sevgiler ve bana da bol şanslar!


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oleeey :) Umarım blogum da seni kalbinin tam ortasında vurabilir, hediyeler gibi :)

      Ahahah, o zaman sana da kocaman harflerle BOL ŞANSLAR :D

      Sil
    2. ponti'ye de bolca şans ^.^

      Sil
  43. takibe aldım ve sansmı katlamak için hemen paylaştım.. hediyeler çok guzel bu uğraşa değer :)) herekse bol şans ama işalah benim olurlar :))
    http://balliboreksutlucorek.blogspot.com/2013/08/cekilis-varms.html

    YanıtlaSil
  44. yaaaaa inanamıyorum tetris var yıllar oldu elime almayalıı :) izleyicin oldum seher aydın adıyla ve paylaştım tabi ki
    http://www.facebook.com/seher.uu/posts/623809227651665

    seher_uu@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir şey söyleyeyim mi, tetristen kendime de aldım ama oynayamıyorum korkudan ya :D Daha ileriki yıllara saklayamam, kırarım bozarım diye :D veee tabii ki bol şans :)

      Sil
  45. Hediyeler de blogunuz gibi samimi olmuş :)
    Blogunuzun izleyicisiyim, herkese bol şans :)

    YanıtlaSil
  46. Blogunu çok sevdim ayrıca hediyelerini de çok beğendim:) Çekilişini blogumda http://birikahvemidedi.blogspot.com/2013/08/dikkat-cekilis-var.html ve tumblr da http://birikahvemidedi.tumblr.com/post/57442797506 paylaştım. Hediyeler keşke benim olsalaaar:)

    birikahvemidedi.blogspot.com

    betulural01@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu yorumu çok sevdim :) Belki olurlar, bol şans :D

      Sil
  47. ben katıldım diye hatırladım ama katılmamışım :) izlecinim ozreda3247@hotmail.com :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa niye öyle olmuş :D Tamamdır, bol şanslar :)

      Sil
  48. Çok beğendim yaa bende istiyorum :)
    hgkgunlukleri@gmail.com
    hgkgunlukleri.blogspot.com

    Kolay gelsin sevgiler :)

    YanıtlaSil
  49. Merhaba bloğunu izlemeye aldım.
    Gfc:şenay gazoz
    Çekilişi duyurdum.
    https://www.facebook.com/senay.gazoz.5/posts/310145509132103
    senaygazoz@gmail.com
    Şenay Gazoz
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  50. merhaba şartlar tamam izleyiciniz oldum(sineminbahari),bloglovinde takip ediyorum,çekilişi duyurdum.şanslı olmak dileğiyle sevgiler:)
    https://twitter.com/sineminbahari/status/365243390134198272
    https://www.facebook.com/sineminbahari/posts/10151761612183094
    http://www.bloglovin.com/sineminbahari
    SinemBadioglu
    sinembadioglu1@hotmail.com

    YanıtlaSil
  51. merhaba
    bloğunuza hazel emre ismiyle takipçi oldum
    bi hakkım daha olsun diye çekilişinizi bir de twitterda duyurdum :)
    https://twitter.com/HazelBac/status/365243832289329153

    hazel bağcı
    hazelemre@gmail.com

    YanıtlaSil
  52. Gfc: kalitemn

    bende varımm :)

    Sevgiler!
    http://www.facebook.com/kaliteyi.taniyalim/posts/10201577926107639
    Pınar M.
    pinarlamoda@hotmail.com

    YanıtlaSil
  53. çok güzel hediyeler wuuu :)
    https://www.facebook.com/cigdemehmet/posts/10201756520743869
    cigdemoruc80@hotmail.com
    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  54. izleyicinim
    çok güzel blog..
    https://twitter.com/AkdeniZZZZzzzz/status/365580974244888578
    oğuz akdeniz
    akdenizzzzzz@gmail.com

    YanıtlaSil
  55. https://www.facebook.com/deniz.gunerkarabas/posts/562529187140315 şartlar tamamdır denizguner77@hotmail.com

    YanıtlaSil
  56. Merhaba, gönül tekin adıyla blogu izlemeye aldım. çekilişi sosyal ağlarda duyurdum. https://www.facebook.com/gonullkitty/posts/498863993539044
    http://tekinim03.blogspot.com/2013/08/ben-raif-ben-raif-1-yas-hediye-cekilisi.html
    https://twitter.com/_tatlbela/status/365781429994528769

    gönül tekin
    tutku_782@hotmail.com

    YanıtlaSil
  57. merhaba izlemeye aldım kampanyayı face de duyurdum
    http://www.facebook.com/fattmaozdemir/posts/10200336567033001
    fatma özdemir
    fsonmez44@gmail.com

    YanıtlaSil
  58. merhaba bloğunuzu izliyorum bloglovinden ve twitterdan da takip ediyorum
    http://www.bloglovin.com/tubaonde
    https://twitter.com/tubaonde/status/365797771967598592
    https://www.facebook.com/tubaonde/posts/508511645892873
    umarım şanslılardan olurum teşekkürler sevgiler...
    Tuba Önde
    tondeumut@hotmail.com

    YanıtlaSil
  59. Merhaba,
    Kazanmayı çok isterim. Bloglovinde takipçinim http://www.bloglovin.com/edasennn profiliyle.Burada da eda ismiyle takipçinim.

    http://edasenn.blogspot.com/2013/08/ben-raif-1-yas-hediye-cekilisi.html
    https://twitter.com/edasennn/status/365906659043852288

    EDA ŞEN
    eda.sen1@hotmail.com

    YanıtlaSil
  60. Merhaba :) O zaman çok çok bol bol şanslar :D

    YanıtlaSil
  61. Merhaba,
    Bloglovinde edanrkya ve gfc de EDANUR KAYA olarak takipçinim.
    edanurkya@hotmail.com

    YanıtlaSil
  62. merhabalar,hediye seçimleri böle boleksiyon parçalarından oluşmuş gibi olmuş hepsi birbirinden ayrı ama bi o kadar da birbirine bağlı :) ben de şansımı denemek istedim:)

    gfc: kirpik kiz

    https://twitter.com/Kampanyainsani/status/365974373015883776

    aysun yıldırım kampanyainsani@hotmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :D Ne güzel bir tanımlama olmuş o öyle çok sevdim, çok teşekkür ederim :D vee tabii ki bol şans :)

      Sil
  63. Merhaba
    Blogunuzda de kendi tarzını paylaşıyor, rengarenk dünyanızla günümüze renk katıyorsunuz!
    rengarenk tasarımlarınızla hayatımıza renk katıyorsunuz <3
    Tetris manyağı olarak katılmak isterim :)
    TEŞEKKÜRLER.İyi Bayramlar :)

    https://twitter.com/ztERBIYIK/status/366298772470382593
    https://www.facebook.com/ZETUER/posts/695275723822159

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bu güzel sözler için çok çok çok teşekkür ederim :) O zaman sizin de geçmiş bayramınız kutlu olsun ve bol şanslar :)

      Sil
  64. şartlar tamam izleyicinizim erhan bilir izleyici adım yalnizerhan erhan.bilir@gmail.com https://twitter.com/yalnizerhan https://www.facebook.com/yalnizerhan1969/posts/10201971813802085

    YanıtlaSil
  65. Raif, sen çok güzel fotoğraflar çekiyorsun. Başlattığım fotoğraf yarışmasına katılsana:

    http://baykusunnotlari.blogspot.ch/2013/08/bir-yaz-daha-boyle-akp-giderken-bir.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiii, çok teşekkür ederim bunu duymak beni ne kadar mutlu ediyor anlatamam :D

      Sil
  66. merhaba izlemeye aldım kampanyayı face de duyurdum
    https://www.facebook.com/denizz.oz/posts/565999476794528
    deniz Öz
    deniz08180@gmail.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Deniz. Maalesef sanırım bir yanlış anlaşılma oldu, hediye çekilişi kapandı, katılım süresi doldu ve kazanan açıklandı, hediyeleri bile eline ulaştı :)

      Başka çekilişlerde görüşmek dileğiyle :)

      Sil
  67. Bende katılabilir miyim? <3 <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2013 diyor oha oha oha :D Ben şok :D

      Sana özel çekiliş yaparım ersocum :)

      Sil