7 Aralık 2013 Cumartesi

Gökyüzü bazen çok güzel #2


İlk "Gökyüzü bazen çok güzel" postunu yaptığımda, ders çalışmam gerekiyormuş, hem vakit öldürmek hem de vicdan azabını en aza indirmek için makineme sarılmışım. ( Ben kendimin yalancısıyım yani, öyle yazmışım herhalde öyledir :D ). Varmak istediğim nokta, aman da bu yazıdaki mesaj, ne kadar da değişik bir tesadüf dedirtecek olan şey ise şuanda da aynı şeyi yapıyor olmam :). Evet, bunca zamandır hiçbir şey değişmemiş anlaşılan :D. Yine yapmam gereken ödevler, dönem projesi, hazırlanmayı bekleyen sunumlar bir kenarda beni bekliyor.

Ama olsun, bakın gökyüzü ne kadar da güzel :D. İnsanın kendisini motive etmesi de lazım sonuçta değil mi? Hadi herkes kahvesini alsın, bu yazıyı öyle okusun, bitince de gülümsesin olur mu :). Sonra nasılsa yapmamız gerekenleri bir ara yaparız :D

10 yorum:

  1. aslında bazen değil hep güzel, sadece bakmayı bilmiyoruz. ama 3. fotoğraftaki hali favorim, güneş batıyor gökyüzü kızıllaşıyor, sonra mor oluyor falan ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üçüncü fotoğrafla kendi kendimi güldürdüm de aynı zamanda :D Çizgili gökyüzü fotoğrafı yakalım diye sevindim :)

      Sil
  2. kahveyi yazının başında söyleseydin ona göre okurduk :D Evet ödevler beklesin bi saat daha oturup yapcaz hepsini :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısın ya post bitti ben kahvenizi alın öyle okuyun dedim yazıyı :)

      Düşünsene işin gerçeği şuymuş ki bir daha okuyun diye yapmışım aslında çok içten pazarlıklıymışım :D ( Vallahi öyle bir şey düşünmedim şimdi aklıma geldi yorumunu okuyunca :D )

      Sil
    2. hadi hadi içten pazarlıklı seniiii :D bi de kendini savunuyo :D

      Sil
  3. çok güzel kareler yakalamışsın gökyüzünden ellerine sağlık çok güzel dökümüşsün kelimerleri ödevler, dönem projesi, hazırlanmayı bekleyen sunumlar olunca öğrencilik böyle birşey oluyor bazen kafamızı kaldırıp böylesine güzelikleri görmek gerek yoksa hayatın ve öğrenciliğin tadı nasıl çıkar dimi ama :) elimde ki çayla gayet güzel gitti yazın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Ben bu öğrenciliğin tadını çıkarma olayını fazla abarttım galiba o günden beri hala bir hareket yok :D Ooohh afiyet olsun :)

      Sil
  4. resimlere bayıldım :) gökyüzü gerçekten çok güzel :) özellikle ders çalışacağım zamanlarda incelediğim bişey , bir de otobüsteyken :D görenler deli olduğumu düşünüyo belki ama gün batımına denk geldiysem gökyüzünü çok seviyorum ve yol boyunca onu izliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiiiim :) o görenler ne yapsak deli olduğumuzu düşünüyorlar, nasıl bir düşünce yapıları var ben anlayamıyorum :D O yüzden en iyisi takmamak sanırım :) Yol boyunca izlemek kulağa çok hoş geldi, ama bir Raif'in okuluna varış süresi 15 dk'yı geçmediği ve ikinci öğretim olduğu için kendisi bu eyleme evden bağlanıyor :D

      Sil
    2. boşverdik zaten onları takmıyoruz :D bende ikinci öğretimim ama bazen denk geliyo işte :D

      Sil