20 Şubat 2014 Perşembe

Kareli Pano

Merhaba, ben Raif. Ben bir panoseverim. ( - Raif'e merhaba diyelim arkadaşlar! - Merhaba Raif :) ) Evet, bugünkü posta da akıl hastalıkları terapi merkezinden fırlamış gibi başlamış bulundum efendim :D Evet, ben panosever bir insanım, gerek unutkan olduğumu iddia edip sürekli bir şeyleri not alma ihtiyacımdan gerekse internette karşılaştığım motive edici sözlerin sürekli gözümün önünde olmasını istememden dolayı herhangi bir panoyu da hakkıyla kullandığımı düşünüyorum :D Ayrıca bir dekorasyon sever olarak, dekoratif açıdan da oldukça güzel gözüktüğünü söyleyebilirim. En önemlisi de evin duvarlarını, canı pahasına korumaya çalışan Türk Annesi'ne karşı da, duvara bir şeyler yapıştırarak yada çivi çakarak hayatımızı tehlikeye sokmaya da gerek kalmadan istediğimiz şeyleri duvarımızda sergileme imkanı veriyor :D


Şuan panomun boş gözüktüğüne ise bakmayınız, bu yarıyıl tatili panosu olduğu için sorumluluklardan uzak ve rahat bir pano olduğu için böyle ferah gözüküyor :D Evet, kendi panomu biraz anlatacak olursam da kendisinin tamamen bir can sıkıntısı D.I.Y. projesi sonucu ortaya çıktığını söyleyebilirim. Kendisi bir IKEA çerçevenin iskeleti, anneciğimin örmelik yünleri ile yapıldı. Tabi yapım aşamasında ipleri bağlamak amacıyla, alt komşumuzu delirtmenin eşiğine getirmek suretiyle çerçevenin arkasına tek tek raptiye çaktığımı belirtmem gerekiyor :) ( IKEA ürünleri dandik diyenleri de bu çerçeveye raptiye çakmaya davet ediyorum :D )

Aslında çerçevenin ilk hali de bu değil. ( İlk halini şurada birazcık görebilmemiz mümkün. Bir önceki şuradanın üzerine tıkladınız değil mi :D ) İlk halini gelişigüzel/karışık iplerle yapmıştım. Ancak sonra o bana çok karmaşık geldiği için bu kareli defteri andıran şekline çevirdim :) Size de fikir olabilir diye blogta da paylaşmak istedim. ( Ayrıca bu post tamamen Gamze Makkay'a adanmıştır efendim. Kendisi tam olarak şu postumda sorduğum soru üzerine paylaşmamı istemişti :)

Not 1: Panonun yanında görünen arkadaşlar ise yine bu postta bahsettiğim gibi, panoya bir şeyleri tutturmak için kullandığım arkadaşlar. Tabi normal ataç yerine de kullanıyorum aslında kendilerini ama bu postta bulunma amaçları tamamen panoyla olan münasebetleridir efendim :)
Not 2: Fotoğrafın üzerine tıklayıp panoyu daha yakından görebilirsiniz. Ama daha da yakından görmek isterseniz, odama da bir kahve içmeye beklerim :)

8 yorum:

  1. Bu buu buuuuuu mükemmeeeel olmuuuuş kiiiiiiiiiiii. Bayıldımm! gerçekten. Zaten tek sevdiğim flappy bird senin şu çizimin olan yoksa nefretimi bilmeyen kalmadı ahah. Panonun kendisinden çok senin sunum şeklini daha da çok sevdim ben hep böyle oluyo senin yazılarında ya :D Tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum raif beeey.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama ben bu bu buuu yorumu alıp bağrıma basmak, çıktısını alıp panoya asmak istiyorum :D Ahahah, ayrıca flappy bird'ü sevdirme elçisi olarak bundan sonraki hayatıma bir misyon daha ekliyorum :D Çok çok çok çooook teşekkür ederim efenim, yorumunuz çok mutlu etti :)

      Sil
  2. Aaaa gerçekten bana adanmış ^_^ [ her gün bakıp, nerde kaldı benim postum diye takip edişimi çaktırmamak için şaşırma efekti verdim ;) ]
    Çooook teşekkür ederim. Pano tahmin ettiğim gibi çok şıkmış. Aklımda bir köşeye yazdım ilk ikea ziyaretimde bi çerçeve edinmek lazım. ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz geç oldu dimi ama ya çok özür diliyorum :) Geç olsun güç olmasın dedim bugün yazdım artık :D Umarım memnun kalmışsındııırrr :) Ayrıca, ne demek ben teşekkür ederim :)

      IKEA'ya da teessüflerimizi ileterek yorumu bitireyim :) Burada bedavaya reklamınızı yapıyorum hala da umurlarında değilim ama çok ayıp değil mi :D

      Sil
    2. Kesinlikle ikea'nın reklam kordinatörü senin kadar etkin değildir bu konuda :) Üstelik sadece reklam değil ürün geliştirme bile yapıyorsun bunu yetkililere duyurmak lazım :)

      Sil
    3. Ahh! Çok teşekkür ederim :) Bu kadar güzel sözün üzerine bari ayıp olmasın diye fark etsinler ama değil mi :D

      Sil