15 Mart 2014 Cumartesi

Ben bir IKEA bağımlısıyım #21

IKEA ürün grupları içinde her zaman en çok beğendiklerim PS koleksiyonuna ait ürünler oluyor. Bu tesadüf olamaz! Aksine bence IKEA bunu bilerek yapıyor. Alan var alamayan var, ailesiyle yaşayan kendi evi olmayan var ama ya ayıp değil mi! :D ( Niye böyle yapıyonuz? )


2014 PS koleksiyonunu da şöyle bir videoyla geçen gün tanıttılar kendileri. ( Çok gıcıksınızz! :D ) Bu seneki koleksiyondan videoda San Fransisco'daki sehpa ile ciddi düşünüyoruz! Belki de EVleniriz kim bilir :)

Gereksiz bilgilendirici not: Milano Mobilya Fuarı sırasında piyasa çıkan PS, POST SCRIPTUM’un kısaltmasıdır ya da bir başka deyişle IKEA’nın tasarım dünyasına en son katılan mobilyalardır. IKEA PS koleksiyonu, IKEA’nın tasarım değerlerini paylaşmasının bir yoludur: Düşük fiyata biçim ve işlevsellik. IKEA, kişisel beğenilerini genel beğenilerden üstün görenlere karşılık duygusal, eğlenceli ürünler yaratmak üzere PS serisi tasarımcılarını yeni kreasyonlarında özgür bırakır... ( Bilgilendirici parantez: Bu yazı ikea.com.tr'den bu post için itinayla yürütülmüştür. :D )

Gereksiz not'a Raif yorumu: PS bilindiğinin aksine Pis Salak anlamına gelmektedir. Ve her sene bizi kudurtmak için piyasaya sürüldüğü düşünülmektedir :D

2 yorum:

  1. Tabi Youtube kaynaklı olduğundan şu an izleyemiyoruz videoyu , şit!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog yazılarını da okuyamacağımız günler hiç gelmez umarım :(

      Sil