20 Eylül 2014 Cumartesi

Madde'nin geveze hali #1


- Bugün doğum günüm! Bugün itibariyle 23 yaşımı doldurarak danalığa adım atmış bulunuyorum :D. ( Çığlık tablosu kılıklı emoji arkadaştan buraya bir adet alabilir miyiz acaba :) )

- Dün, hiçbir zaman bitmeyecekmiş gibi hissettiğim, içinde bulunduğum 5 sene boyunca içinde bulunduğumu kabullenmediğim üniversite'mden mezun oldum! Kendimi adeta yeniden doğmuş gibi hissediyorum! ( Bittiiiiiii!! Oley oley oley oley! ( Kırmızı elbiseli "oooh yandan!" formatındaki emojiden de buraya bir adet istiyoruz :D ))

- Bu aralar gördüğüm, yaşadığım, düşündüğüm her şeyden ders çıkarır durumdayım! Okul bitti ya içimdeki ders aşkı dışarı çıkmak için yer arıyordu tabi, şaşırmamak lazım :D. Belki de yaşlanıyorumdur, ondan mı bu sakinlik acaba?

- Hayatım boyunca ( bu sözü kullanabilecek kadar büyümüşümdür umarım :D ) kendimden en memnun olduğum yaşım geride bıraktığım yaşımdı. Beni durduran ne varsa, durdurmaktan vazgeçmiş gibiydi. Yada ben durmaktan vazgeçmiş de olabilirim! Sonuçta artık daha az üşengeç bir insanım ama değil mi? ( B12 vitamini'nin bende çok ayrı etkiler yaptığı konusunda Rapunzeliçe ile hem fikiriz :D )

- Elimde fotoğraf makinesiyle olan fotoğraflarımı hiçbir zaman sevmemişimdir! Ama yukarıda fotoğrafın hayatımdaki yeri apayrı. ( Zayıf çıkmış olmamdan bahsetmiyorum :D )

- Şu sıralar hayallerimin peşinden koşmakla meşgulüm efendim, O yüzden biraz fazla hayalperest, gereksizcesine mutlu, gelecek hakkında abartılı biçimde umutlu gözükürsem mazur görmenizi diliyorum. Sonuçta hayat mutsuz olmak için çok kısa ama değil mi :).

22 yorum:

  1. Merhaba,
    Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun ve tebrik ederim mezuniyetiniz için, darısı bizim başımıza inşallah :)
    Hayallerin peşinden koşmak çok güzel birşey ve gerçekten hayat mutsuz olma için çok kısa, hiçbir mutsuzluk sonsuza dek sürmüyor çünkü :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Çok teşekkür ederim, ne güzel yazmışsınız :) Hatta isminizle birlikte okuyunca çok doğru yoldaymışım hissiyatı verdi, tesadüfü sevdim :D

      Darısı tüm mezun olma yolundakilerin başına :)

      Sil
  2. Mutlu ol, hep ol, mutlu seneler yaşlar..
    İlk iki maddeyi 5 sene sonra tekrar oku ve tekrar yaz bir yerlere..
    Değişime sende inanamayacaksın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Doğum günü hediyem olan not defterin ilk sayfasına ne yazacağım belli oldu o zaman :D Merakla bekliyorum o değişimi :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Hep beraber bloglu senelere inşallah :)

      Sil
  4. Geçmiş olsa da doğum günün kutlu olsun. Bugün bir türlü kutlayamadım salak gibi. Hep unuttum yahu! :D
    Yeni yaşında bir dolu hayalin gerçek olur umarım! ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmedi geçmedi ( Neden doğum günü ki zaten, bunu hafta hatta ay olarak da kutlayabilirdik, neden güne indirgemişler ki :D ) İnşallah diyor ve çok teşekkür ediyorum :):)

      Sil
  5. Nice mutlu yıllar dilemek isterdim, ama arkanda bıraktığın her yıl için bu kadar hüzünlenecek sin:) Okuldan mezun olmanda muamma onu da çok özleyeceksin:) Yani anlayacağın kutlanacak her şey aslında üzüleceğimiz zamanlar neden kutlarız hala çözebilmiş değilim.. Yaşlanmanın nesi güzel..:()

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok fazla hüzünlenebilen bir insan değilim, sanırım DNA'ma kodlanmamış :D Ya da her şeyden kendime bir mutlu olma sebebi çıkarmaya uğraştığımdan dolayı, hüzünlü kısmı göz ardı ediyor da olabilirim. Yine de Allah hüzünlendirmesin tabi :)

      Ben geçen her güne üzülmektense, geçen her gün için şükretmek taraftarıyım. Sonuçta ne kadar yaşayacağımızı bilmiyoruz ve bu konu yaştan tamamen bağımsız. En iyisi anın tadını çıkarmak diye düşünüyorum :) Yaşlanmak da güzel bence sanki, ne bileyim 100 yaşıma kadar yaşamak istemem ama ergenlik gibi korkunç bir çağ varken insan yaşlandığına neden sevinmesin ki :D

      Sil
  6. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum efendim :D İyi ki varsınız :)

      Sil
  7. Raiiiiiiiiiiffffff Nasıl unuturum nasıl görmeem. Beni affeeet. Nice güzel bloglamalara güzel insaaan :) Blogunun bir sanat eseri olduğu konusunda Ebru ile aynı fikirdeyiz. Daha çok yazzz!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Allah'ıııım, şu yorumun tatlılığına bakar mısınız ya! Affetmeyip de napayım ki şimdi ben :D Çooook teşekkür ediyorum efendim :) Çok mutlu ettiniz beni :) Bu gazla ben uzaya bile çıkarım :D Mezun bir insan olarak bundan sonra sık sık yazılar geliyoorlar yoldalaar :D

      Sil
    2. ah Ebru gördüm orada bir yerlerde :D eveeet bir sanat eseri olduğunu düşünüyoruz efendim, ailecek takip ediyoruz ^^ hazır yazmışken burdan da olsun, bir kez daha mutlu yıllaaaar :))

      Sil
    3. İhihihi :) Doğru görmüşsün :D Yerim o takip eden aileyi :) Çooook teşekkür ediyorum :D Yalnız daha ne kadar geç cevap yazabilirdim acaba? Ama bunlar hep doğum gününü uzatma, haftaya çevirme çabaları :D

      Sil
  8. nice mutlu yıllaraaaa iyi ki doğduuuun! ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çooook teşekkür ederiiiim ^.^ ( A'ları, U'ları saymış olabilirim :D )

      Sil
  9. Bu fotoğrafın gerçekten çok güzel, hatta uzun bir yazı bile yazılır bu fotoğrafa.
    Doğduğun gün de çok güzel, sana kattığı karakterler açısından.
    E o zaman 10 gün sonra olsa da bir kere daha; iyi ki doğdun Raaaiif :))

    Ve yazının sonunu yine çok güzel bitirmişsin, bu bilinçle yaşadıktan sonra her günün zaten mutlu geçecektir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmak istersen bayılarak okuyacağımı söylememe gerek yok sanırım :)
      Benim için anlamı büyüktü ama bu post ve bu güzel yorumundan sonra daha da anlamlı hale geldi fotoğraf :)
      Bu sene en uzun doğum günüm oldu, inşallah her günüm doğumgünü mutluluğuyla geçer :) :)

      Sil