14 Kasım 2014 Cuma

"Konser vardı ders çalışamadım örtmenim!" :D

Bugünkü yazı için Türk dizi tarihinin önemli eserlerinden birisi olan #sihirliannem 'i anarak " Zamaaan geriyee aksıııın!" demek istiyorum sayın seyirciler! :) Ve bugün sizi yaklaşık olarak iki ay öncesine götürmek istiyorum! Çünkü bu yazı yazılmadan olmazdı! Çünkü bu fotoğraflar artık bilgisayarda oradan oraya atılmaktan kurtulmalıydılar!

Hikayenin başlangıcı aslında Lady Gaga'nın İstanbul'da konser vereceği haberlerinin çıkmasına dayanıyor efendim. Bu haberi alan arkadaşlarımın bir çoğu durumu bana #hemençabucakkoşarak bildirmekten geri kalmadıkları için bu acı haberi, haberin çıktığı ilk günlernde almış bulundum. "Neden acı ki evladım?" derseniz de şöyle ki, 1 Param yoktu, 2 Mezun olma aşamasında bir insan olarak 16 Eylül'deki konsere gidip gidemeyeceğim konusunda en ufak bir fikrim yoktu! Ama sonra bir takım mucizeler oldu! ( #ayılanagazozbayılanalimon eşliğinde göbek atan emoji :D ) Konser biletini "Bana mezuniyet hediyesi falan almayı düşünürseniz, konser bileti alabilirsiniz!" diyerek sevgili #anneciğimbabacığımablacığım 'a aldırdım. :D ( Hayırlı evlat olmak başka bir şey canım :D )  Bundan sonra konsere kadar olan dönemdeki tek isteğim ise konsere gitmeme engel olacak bir sebebin çıkmamasıydı!


Ancak hiç de öyle olmadı! Yaz okulundan yeni kurtulmuş, mezun olması için yalnızca tek dersi kalan bir insan olarak mezun olmam için #tekderssınavı denilen sınava girmem gerekiyordu. Sınav da başka gün yokmuş gibi konserden tam bir gün sonrasına konmuştu! ( Üniversite hayatı boyunca hiçbir sınav tarihinden memnun kalmamış Raif online! :D )

Bu aşamada bir karar almam gerekiyordu. İzmir'de yaşayan ve konser için İstanbul'a gidecek bir insan olarak ilk düşünmem gereken sınava yetişip yetişemeyeceğimdi. (?!) Kuzenim sağolsun bana #sabahınkörününkörüne bilet bularak o konudan kurtulmamı sağladı!


Ve ben o konsere gittim!
Hayatımda daha önce hiç karşılaşmadığım şekilde özgüvenli, kimsenin ne dediğini umursamadan dilediğini giyen, dilediği şekilde yaşayan insanlarla karşılaştım, tanıştım, konuştum!
Konser öncesi ve konser süresi ve konser sonrası, toplamda 12 saat ayakta durarak kendi adıma bir ilke imza attım!
Hayatım boyunca unutamayacağım muhteşemlikte bir konser yaşadım!
Tüm şarkıları konsere gelen diğer insanlarla birlikte hep bir ağızdan söyledim!
Lady Gaga'nın mütevaziliği, insancıllığı, sevgisi karşısında ona olan saygımı kat be kart artırdım!
Yorgunluktan ölüyor da olsam eve dönüp o sınava gırdım!
Ve mezun da oldum!


Not: Bu yazının sonu biraz #çocuktayaparımkariyerde gibi olmadı mı sayın seyirciler! ( Üç maymunun görmedimi emojisi :D ) O zaman şöyle diyelim #konseredegiderimmezundaolurum ! Iııı bu sefer de #kraldabenimpadişahdabenim gibi oldu sanırım ama! ( Çığlık maskesi emojisi :D ) 

Biri beni sustursuuuuun! :D 

2 yorum:

  1. Susturmasın kimse seni yahu, konuş hep, yaz yani :)
    İyi ki gitmişsin, bak aradan zaman geçmesine rağmen hala heyecanla anlatabiliyorsun o günü.
    Güzel bir hatıra eklemiş oldun anılarının arasına.
    Bundan sonra da hayatında olmasını istediğin hayallerinin hepsi hiç engel sorun çıkmadan gerçekleşsin hep :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :D Bu yorumu bundan sonra gevezeliğimden yakınanlara açıp açıp okutacağım :D ( Aaaannneeee :D )
      O son cümle beni şuan öyle derinden etkiledi ki :) Çok çok teşekkür ederim bu güzel dilek için :). Şöyle sesli sesli "İnşallah" diye bağırdım :D

      Sil