21 Eylül 2015 Pazartesi

Yirmi dört

- Dün benim doğum günümdü! Sanırım artık doğum günlerinde çalışacak kadar büyüdüğüm için bu yazıyı ancak şimdi yazabiliyorum :).


- Dün itibariyle 24. yaşımı doldurup 25'e ayak bastım! Kendimi büyüyormuş gibi değil de #yaşlanıyormuşgibi hissettiğim ilk doğum günüm oldu sanırım :). ( 60. yaş doğum günümde bunu okuyunca ne düşüneceğimi çok merak ediyorum :D )

- Kendimi iyi hissetmek için #siyahbeyazçizgili t-shirtümü giymeyi ihmal etmedim :)

- Pinterest'ten fırlamışçasına bir düğüne katıldım! Bir ara tüm düğünü dekorların arasında mı geçirsem diye düşünmekten kendimi alamadım :D.

- Düğün pastası yerine dondurma dağıtıldığı için ben de dondurmayı doğum günü pastam olarak sahiplenip afiyetle yedim! ( #dondurmabağımlısıruhhastası :) )

- Telefonumun şarjını gün içinde iki kez bitirmeyi başardım! ( #üçmaymunungörmedimemojisi arkadaş danışmadan bekleniyorsunuz :D )

- Çok derinden, en derinden dilekler diledim kendim için. Bu derinlikle orantılı olarak bir hayli kocaman oldular galiba kendileri :).


- Bir gün önce "Acaba bu yaşımın bana mesajı neydi?" diye düşünürken, yukarıdaki sözün karşıma çıkmasıyla mesajımı aldım :). Hayattaki en iyi şeylerin hiçbir zaman için #maddişeyler olmadığını, hislerin ( #aşırısevinmehissi, #minnettarolmahissi, #iyilikyapmahissi, #birişeyarıyorolmahissi, #doğruyoldaolmahissi... ) esas mesele olduğunu bu yaşımda anladım. :).

6 yorum:

  1. Çok derinden, en derinden dilemiş olduğun o dileklerinin gerçekleşmesini diliyorum o zaman ben de :)
    24 senin yüzünü hep güldürsün, hep mutlu ol..Ve buraya yazacağın bize anlatacağın hep güzel sürprizler, güzel gelişmeler olsun hayatında :)
    Yine yeniden; doğum günün kutlu olsun Raif :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok derinden, en derinden teşekkür edeyim ben de yine yeniden :) İnşallah olur, ben de yazarım, okuyunca mutlu ederim sizleri de :)

      Sil
  2. Iyi ki doğdunnnn!!!
    Bence daha erken yaşlı hissetmek için.28 yasinda hissedebilirsin mesela.Şu an hayal edemiyorum o yaşları.Baya büyümüş olacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim :)
      Bence de çok erken aslında ama... belki de değildir ama ya :D Büyümek, yaşlı hissetmekten daha zoor geliyooor :D

      Sil