27 Temmuz 2012 Cuma

The Mountain

Ahh! Postuma XOXO the blog 'a teessüflerimi ileterek başlıyorum. Ben ne güzel unutmuştum ama. Yaramı eşelediniz. Neden mi bahsediyorum işte bu muhteşem t-shirtlerden.



İnsan yaz kış baskılı t-shirtten başka birşey giymeyince (bu da başka bir post konusu olsun) bu t-shirtlerini görünce kendinden geçebiliyor. Bunlarla ilk arkadaşım S.T.'nin facebookta paylaştığı bir fotoğrafla tanıştım. Görünce gerçek olmadıklarını düşünmüştüm. Taaa kii...




Ece Sükan'ın bu fotoğrafını görene kadar. Bunu gördükten sonra epey süren yoğun araştırmalarımız sonucu bu t-shirtlerin The Mountain marka olduklarını öğrendik. Tabi hemen fiyatlarına bakmaya yöneldim ki hayallerim yıkıldı. Şuan görünce daha bi yıkıldı ya neyse. XOXO the blog'ta da az önce görünce yazmadan edemedim.


Arkadaşlarıma Dipnot: Sevgili arkadaşlarım biliyorsunuz ki doğum günüm yaklaşmakta. Alacak birşey düşünmeyin bakın ben sizi bu dertten kurtarabilirim ("öff ne alacağız sana ya" "sana da hediye almak çok zor" diye yakınıp duruyordunuz). Toplaşın hepiniz bundan alın bana :) Bakın yukarıda en beğendiğim 2 tanesini seçtim koydum. Sadece sizi düşündüğüm için :)


Not2: Görseller Stockholm Streetstyle ve Themountaintr'den

4 yorum:

  1. BEDENİNİDE YAZSAYDIN :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alışveriş yaparken bana sürekli şahit oldukları için XL olduğumu ezbere biliyolardır artık diye yazmamıştım :D Almadılar da zaten yani ahahah :D

      Sil
    2. evet ya gördüm sonradan ama yorumu geri alamıyosunki :)

      Sil
    3. Ahahaha :) Olsun ya fazla yorum göz çıkarmaz :D

      Blogum baştan aşağı okunmuş galiba öyle hissettim :D

      Sil