21 Ağustos 2012 Salı

Karınca

Bir Önceki Post'ta bahsettiğim gibi yegane amacım Karınca olarak Agora'ya gittim. Mazağada onu mu alayım bunu mu yok bu da güzelmiş diye diye onu elime alıp bunu bırakırken birkaç birşeye karar verip alabildim.





Kendimi bildim bileli kırtasiye ürünleri karşı bir yakınlığım vardır. Hatta İlkokulda sahip olduğum tüm kalemleri okula getirdiğimi gören öğretmenimin tepkisi " Çocuğum manyak mısın bu kadar şey taşınır mı?" olmuştu. Tabi bunun üzerinden yıllar geçti ama benim kırtasiye tutkumda değişme olmadı. Her gördüğüm şeyi de isteme huyum da birleşince son 1 yıldır çıldırma derecesinde Masking Tape arıyordum. Plastik şeklinde olan Deco Tape'lerden bulmayı başardım ama asıl hedefim gerçek Masking Tape'lerdi. Evet sonunda dün Karınca mağazasında özhakiki Masking Tape buldum :) Ve tek kalmış olan siyah beyazlı ikiliye uçmak suretiyle ulaştım. Gereksizcesine bir mutluluk ve şapşal bir gülümsemeyle kasaya giderken elimde bir şey daha vardı.




O da bu fotoğraf çeken kalemdi. Bakınca oldukça sıradan sadece basmalı yeri kamera şeklinde gibi gözükse de aslında tam olarak öyle değil. Bir kere kalem basmalı değil :) ortadan döndürülünce ucu çıkan tiplerden (başka türlü nasıl anlatılır bilemedim) Ama kameralı yerine basınca daa...




...aynen bu şekilde adeta fotoğraf çekiyormuşcasına flaş patlıyor ve ses çıkartıyor. 


Bu kalemin benim için komik bir anısı da oldu. Ben sevinçle Karınca'dan çıkıp tırnaklarıyla ünlü arkadaşım S.T. ye mesaj atıp aldıklarımı söyledim. S.T. bana haftalardır " Doğum gününe kadar alışveriş yapmayı sana yasaklıyorum" demişti. Ben onu dinlemeyip bunları alınca gerçek ortaya çıktı ki S.T. de bana doğum günüm için bu kameralı kalemden almış. Sonuç bol kahkahalı ve şaşırmalı oldu tabi. Ben sonuca üzüldüm diyemeyeceğim aksine arkadaşımın beni ve zevklerimi bu denli çözümlemiş olmasına aşırı derecede mutlu oldum :) Beğenerek aldığım şeylere süs eşyası muamelesi yaptığım için de en azından birisini hor bir şekilde kullanabileceğime de sevindim tabi.

2 yorum:

  1. ehe ehe kırtasiye ürünlerini bende çokkk seviyorum Raif. bu kalemde benlikmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Ben aldıktan sonra D&R'larda da görmüştüm hala vardır sanıyorum ki :). Bir de anahtarlığı var kendisinin ki onda da gözüm yok değil :D

      Sil