5 Kasım 2012 Pazartesi

Photo Diary #7

Blog'la uğraşırken şimdi fark ettim ki ne zamandır Photo Diary yapmamışım. Arada geçen bu kadar zamanın hatırına kocaman bir diary yapmak isterdim ancak telefonumun şarjıyla aramızda ciddi bir anlaşmazlık var. Kendisi ne hikmetse, evde full doluyken dışarı çıktığında hemen bitivermeye karar verip kapanıyor :) Bu akıllı telefonlar hayatımızı kolaylaştırıyor mu yoksa zorlaştırıyor mu ben henüz bir karar veremedim.


Neyse efendim, telefonun izin verdiği kadarıyla yukarıdaki birkaç kareyi çekebilmişim. Olmazsa olmaz ayak fotoğraflarımı çekmişim, fakültemizin üye olduğum kulübüyle beraber P&G etkinliğine gitmişim, kantinden sınıfa çıkarken bardaktaki kahveleri dökmemek için pratik bir çözüm bulmuşum ( Belki de kapaklı kolilerin kapağı bu amaç için icat edilmiştir :) ) , S. ile buluşmuşum , B. ile süpermarkette saçmalayıp parfüm şişesinden kendimizi çekmişiz, mağazalarda tur atıp beğendiklerimi fotoğraflamışım, G. ile beraber yemekhaneye yazılmışım, Teras Cafe'deki "WC" yerine yazılmış "HELA" yazısını beğenmişim, S.T. ile birlikte Caribou Coffee'ye gitmişim, Jonathan Safran Foer ile tanışmışım,yağmur yağarken o etkiyi kareye yansıtabilmek için şemsiyeyi kafama geçirmek suretiyle kareye sokmuşum ve karşıdan gelen amcanın garip bakışlarına maruz kalmışım.

...ve kendime not! Seni lanet olası pislik, o şarj aletini dışarı çıkarken yanına almayı bir daha unutma! O kadar çanta taşıyorsun yanında bari bir işe yarasın ama değil mi?

4 yorum:

  1. Bu sefer ben yokum sandım küsecektim tam bak:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben sana küstüm ama çaktırmıyorum :)

      Sil
    2. Nedeeennn:) Benim niye haberim yok:)

      Sil
    3. Ohhoooo. Senin haberin olana kadar ben unuttum bile neden olduğunu :D

      Sil