17 Aralık 2012 Pazartesi

Ben bir IKEA bağımlısıyım #11

Benim "Teknoloji ve Sanayi Dinamikleri" adında bir dersim var, ama biz kendisine kısaca "Teknosa" diyoruz :). Bu dersin içeriği biraz karışık olsa da dersin işlenişi bizim gruplar halinde sunumlar yapmamızdan oluşuyor. Sunum konuları belli olmakla beraber, bazı konuların da ucu açık. Mesela bizim konumuz " Kişi/Firma Başarı Öyküsü" idi. Haliyle bir kişi veya firma seçmemiz gerekiyordu. Biz kimi/neyi seçtik peki...


...IKEA! Çok şaşırdınız değil mi :) Bunda ben biraz baskıcı davranmış olabilirim. Hatta bir ara acaba mı diyerek değiştirmeyi bile düşündük ama kader ağlarını örmüştü... Hoca değiştirmemizi istemedi. Biz de G. N. ve ben olarak sunumumuzu hazırladık. Sunumu kısa(!) tutmaya çalıştık, daha eklemek istediklerimiz bile vardı ama hazırlarken fenalık geldiği için vazgeçtik. Sonuç? Neredeyse 1 saat süren bir sunum, çıt çıkarmadan bizi dinleyen bir sınıf, sunuma bayılan bir Hoca. Arada heyecandan saçmalamanın ötesine geçmiş, beyninin yarısını kullanamayan bir de Raif . Sempatiklikle olayı kurtardım ama yine de. Böylece bir sunumu da atlatmış olduk diyerek postu bitireyim de aklınızda en son benim rezilliğim kalmamış olsun :).

4 yorum:

  1. bir ikea bağımlısından ikea sunumu heaa merak uyandırıcı :DD
    bizimde yarın sunum var höööf konu nee algoritmalar nese tamam bi kötü hissettim kendimi ben gidiyim de çalışıyım:DD

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üniversite hayatım boyunca kendi istediğim şeyi yansıtabileceğim 2-3 dersten birisi bu ders. Kalanını duymak istemezsin, o yüzden konu seni yanıltmasın yani :D

      Dün yarın dediğine göre aslında yarın bugün olmuş oluyor ( Hoşgeldin havuz problemi :D ). Nasıl geçti diye sorayım o halde :).

      Sil
  2. ikea seni maaşa bağlamalı. en azından ömür boyu yetecek isveç köftesi falan vermeli. yapmalı bunu. ne pahasına olursa olsun!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :) İşte beni anlayan birisi çıktı sonunda ya :D

      Sil