3 Ocak 2013 Perşembe

#gelecektekievimenot

Başlığı oldukça çakma olan yeni bir seri ile karşınızdayım efendim :). Serimizin ana fikri şudur ki, ben günlük hayatımda sürekli gezdiğimiz mağazalarda veya herhangi bir mekanda bir şey görüp beğenip " Ah evim olsa alırdım bunu kesin" , " Bu üçünü alacaksın terasın tavanından sarkıtacaksın ne güzel olur" konulu söylemlerimle arkadaşlarımı hayatlarından bezdirmeye devam ediyorum. Dedim ki neden sizi de bezdirmeyeyim? :D. Bundan sonra bir yerde görüp fotoğrafını çektiğim veya internette gördüğüm "Dekorasyon" içerikli fotoğrafları Blog'umda paylaşarak, içimdeki iç mimar ruhunu dışarı çıkarmak istedim :). Fikri beğenenler el kaldırsın!

Zevkleri çabuk değişen bir insan olarak ( aslında eskiden öyleydi ya artık sabit gibi, yaşlanıyor muyum ne :D ), cümlenin devamına ne yazacağımı bulamamanın verdiği hüzünle bir sonraki cümlede şansımı deneyeceğim. Dekorasyon zevkimden söz edecek olursam "Nordic" kelimesi sanırım uygundur. Takip ettiğim dekorasyon siteleri, blogları veya dekorasyon zevkini beğendiğim normal bloggerlar ( dekorasyon blogu olmayan yani :) ) hep İskandinav bölgesine ait oluyor. IKEA bağımlılığım bunun bir göstergesi olabilir :). Dahası aylarca bir İsveçli emlak sitesini, dekorasyon blogu diye takip ettiğimi fark ettiğimde derin bir hüzne boğulmuştum. ( Sanırım artık İsveççe öğrenmem lazım :) ).


Neyse, asıl konuya dönerek ilk paylaşımımı yapacak olursam, bir gün Alsancak Gül Sokak'ta arkadaşlarımla yürüyüp, mağazaların vitrinlerine bakınıyorduk ki, onlar bir mağazanın önünde durdular. Ben başta çok ilgilenmedim ancak vitrini görmem ile makinemi elime almam arasında saniyeler vardı :). Arkadaşlarım tabi ki her normal insan gibi kıyafet ve aksesuarlara odaklandılar. Ben ise ürünleri sergilemek için kullandıkları mobilyalara. Evet sevgili #gelecektekievim , yatak odasında yatağın sağ tarafına soldakini, sol tarafına sağdakini istiyorum haberin olsun :) O kıyafet asmak için kullandıkları yöntemi de evin holünde kullanıp beni misafirlerin montlarını koyacak yer arama zahmetinden kurtarabilirsin. Diyeceklerim bu kadar :D

6 yorum:

  1. :) alemsin nelerde düşünüyor bencede bunlara paylaşmaya devam et :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evimi kafamda öylesine psikopatça planladım ki, şu an birisi elime para verse git ev tut istediğin gibi döşe dese, masa örtüsünden tuvalet fırçasına kadar her şeyini 1 saat içinde alabilirim :) Hayalgücümün limitleri birazcık sınırsız olabilir :D

      Sil
  2. bende sürekli şu olsa bunuda alırdım bu olsa bak buda iyi giderdi diyenlerdenim:)) o yüzden yazı dizini merakla takip ederim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız olmadığıma sevindim :) Oleey o zaman paylaşmaya devam :D

      Sil
  3. Ben fikri beğendim, haziran ayında evlenecek biri olarak, kesin faydalanırım yani :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tebrik ederim ve kolay gelsin diyeyim hazırlıklar için :)O halde bir postu sana adamam şart oldu :D

      Sil