25 Nisan 2013 Perşembe

Photo Diary #12

Sayın seyirciler lütfen alıcılarınızın ayarlarıyla oynamayınız! Hayır, 21 Aralık'ı da çoktan atlattık herhangi bir tehlike yok merak etmeyiniz! Evveett! Raif, ilk günügününe/anbean Photo Diary'sini iftiharla sunar :)


23 Nisan ve fakültemizde bu hafta yapılmakta olan "İktisat Kongresi" sağolsunlar bu tüm hafta tatil :) Biz de bugün ( aslında dün :) ) G. ile buluşup derse yetişme stresi olmadan rahat rahat gezdik. ( Sanırım minik bir İzmir turu attık :) ) Sırasıyla önce Kitap Fuarı ardından Lunapark sonra Alsancak, arada yemek, sahil şeridinden Konak'a dönüş, dönerken arada kahve molası ( bu eylemler arasında nasıl açsak fotoğraf çekmek çok aklımıza gelmemiş :D ), Konak Pier dahası kemeraltı :) En son da Saat Kulesi'nin çevresindeki bankların birine dinlenmeye diye oturup saatlerce muhabbet ettik :D Sonrasında eve sürünerek geldim ama olsun, güzel bir gündü buradan yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum :) ( Raif bir daha uykusu varken yazı yazmasın, sağlam saçmalıyor diyenler parmak kaldırsıııın! :D )

4 yorum:

  1. 648346584645364 saat sol alttaki resim ne ya diye düşündüm sonradan anladım ki son duraktaki bataklıkmışş:) İyi gezdik arkadaşım valla bende çok yoruldum ama deydi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha :) ben de kaç zamandır orasının göl mü, yağmur suyu birikintisi mi ne olduğunu merak ediyordum :D olay aydınlığa kavuştuğu için mutlu oldum şuan :)

      Sil