26 Ocak 2014 Pazar

Sosyal "Helva" Stratejileri

İnsanın aklına bazen olup olmadık zamanda, durup dururken, amaçsız, komik olduğunu düşündüğü fikirler geliyor. ( Yalnız olmadığımı söyleyin :S ) İnsan beyninden geçen " Bunu hemen  Facebook'ta paylaşmalıyım!" , "Bu da tam Instagram'lık" düşüncelerine karşı koyamayabiliyor. ( Yalnız olmadığımı henüz söylemediyseniz, bakın hala şansınız var :D )

Evet, bu sefer girişi başarılı bir şekilde yapabildim ( sanırım! Öyle olmadıysa da çaktırmayın olur mu :) ). Şimdi konuya geçebilirim. Geçen gün - ki o gün kandildi -  pek sevgili anneciğim helva (bu yazıyı hamileler, bu saatte aç olanlar, öğrenciler okumasın diye uyarı mı koysaydım acaba? :D Çok mu geç kaldım? ) yapmıştı. Ben de her finalleri olup ders çalışmak için yer arayan üniversite öğrencisi gibi içimde çığ gibi büyüyen sosyal medya aşkıyla helvanın fotoğrafını çektim...


... ve altında adeta bir film afişiymişcesine komikli yazılarla beraber paylaştım. İçimden "çok komik oldu yalnız!", "baya da komik oldu", "şimdi kim bilir ne de çok like alır!" düşünceleri geçirirken sonuç hiç de beklediğim gibi olmadı. Sanırım ders çalışmak dışında her şeyi yapma eğilimi konusunda yaşıtlarım arasında yapılan araştırmada ben bir istisnaydım. ( :D ) Fotoğrafım niye o kadar çok like almamıştı? ( Hayır, komik olmadığını düşünmediğim/kabul etmediğim konusunu konuşmak istemiyorum :) ) 

Sanırım "zamanlama" çok önemli bir şeydi sayın seyirciler :) Yoksa şu güzelim fotoğrafa ( ah nasıl da esprili çocuk şu Raif, ilahi :D ) bir like çok mu? Bu önemli çalışmamdan, likelarını esirgeyen tüm arkadaşlarıma teessüflerimi iletiyorum. ( Hepiniz ders çalışıyordunuz değil mi? Hadi itiraf edin :D ) Bundan sonraki sosyal medya hayatımda fotoğraf/yazı paylaşırken daha stratejik düşüneceğime söz veriyorum (YAPAMADI) :D

Not 1: Post'u okuyan tüm hamilelerden, bu saatte karnı aç olanlarda, diet yapanlardan ve öğrencilerden özür diliyorum :)
Not 2: Finaller'den kurtulup gelen, akıl ve ruh sağlığı biraz yerinde olmama ihtimali taşıyan Raif'ten herkese selamlar, sevgiler :)

4 yorum:

  1. benden sana bi like, teselli armağanı, üzülme bu kadar :D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :) Teşekkür ederim, oldukça duygusal bir like oldu bu sanırım :D

      Sil