20 Ekim 2014 Pazartesi

Ambalaj önemlidir! #1

Ben markette alışveriş yaparken çoğu zaman ambalajlara takılan bir insanım! En azından hiç denemediğim bir ürünle karşılaştıysam ve ambalajı da "Yaa! Nasıl da güzel yapmışlar. :D" sınıfına giriyorsa o ürünü almadan eve gelmek istemiyorum :D. ( Yoksa sonra gelince çok üzülüyorum :) İnsanın başına ne geliyorsa meraktan gelmiyordur umarım :D ) Çoğu zaman hayal kırıklığı yaşasam da en azından aklım kalmadı, merakımı giderdim diyerek de avunuyorum efendim :D.


Tabi ki durum yalnızca marketlerde değil, değişik ürünlere rastladığım her yerde de başıma gelebiliyor. ( Üç maymunun görmedim emojisi :D ) Hatta mezuniyet durumumla ilgili bir sıkıntıyı halletmek üzere fakülteme gittiğimde ve vakit öldürme amacıyla kantine girdiğimde bile gelebiliyor! ( Fonda tezahürat eşliğinde alkış efekti duyulmaktaydı! :D ) Bu ismi "Gagoz" olan ama benim uzunca süre olmadığını iddia ettiğim arkadaşla tanışmamız da tam o şekilde gerçekleşti sayın seyirciler. Soğuk bir şeyler içmek isteyip karar veremediğim bir anda dolapta onu gördüm! Aman Tanrım! Ne de güzel yapmışlardı! O ambalaj nasıl da güzeldi! Derhal almalıydım! Ama bir saniye, bir saniye! Param yoktu! :D. Neyse ki onu da o anda yanımda bulunan arkadaşım A.Ç.'den borç alarak halletmiştim. ( Sonra geri verdim ama, vallahi bak :D )


Ama asıl sorun içeceği içemeyecek olmamdı! Blogger insan modeli olarak fotoğrafını çekmeden içmem ne mümkündü :D. O yüzden eve gidene kadar sabrettim. Eve ulaşınca da fotoğrafını çektim ve kapağını hatıra olarak saklamak amacıyla yavaşça açtıktan sonra... Evet! Artık içebilirdim. Öyle de yaptım. Ama bir saniye, bir saniye!


Bunun tadı hiç olmamış! :D


Not 1: Bundan sonra ambalajını beğendiğim ürünlerin hikayelerini, aramızdaki ilişkiyi bu başlıkla anlatacağımdır efendim! :D Hatta kalınız! :)
Not 2: Bu postta sanal reklam uygulaması falan kullanılmamıştır! Yoksa ben de isterdim kullanılsın, birazcık para kazanalım ama maalesef :D ( İşsizim, işsizsin, ,işsiz! )

10 yorum:

  1. ahahsdg bir sise icinme mesaj gondermek olayını yapmalık sise gozuyle bakiyorum su an :D supeer

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :D İçine not yazalım, bundan görürseniz sakın içmeyin :D

      Sil
  2. Ben bunu canlıda gördüm ama niye GAZOZ diye okumuşum acaba. Öylesi sempatikti:) Gagozu beğenmedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de o yüzden uzun süre "Gagoz" olmadığını iddia ettim :D Ama çok çakallık yapmışlar, hıh :D

      Sil
  3. Bence "iç görünüş" ve "dış görünüş" ayırımını hiç bir zaman gözardı etmemek lazım :)
    Dış ambalaj pek afilli ama içine işlememiş bak, aynı insanlar gibi! (evet bu konuda dertli olduğum belli olmuştur sanırım)
    Benim de ambalaj takıntım vardı, senelerce biriktirdim hep adı-sanı duyulmamış ürünlerin paketlerini, ama hiç birini açtıktan sonra yemedim :)) Son bir kaç senedir geçti bu hevesim, yani Annem "ya çöplerin bu evde duracak ya sen" şeklinde tercih yaptırmak zorunda bıraktığı için geçmek zorunda kaldı :)
    Senin gagoz tam senlikmiş ama, sana özel yapım gibi olmuş :) Her ne kadar serum şişesine benzese de senin dikkatini çekebilecek bir ambalaja sahipmiş gerçekten :)
    Ve son olarak, bu seriyi okumak keyifli olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki insanlar konusunda da ambalaja bakarak karar vermemek lazımmış, onların da içi "Ama bu hiç olmamış" hissi verebiliyor :)

      Aynı şeyleri annem de pek çok şey için düşünüyor ama ben de her şeyi çok güzel saklayıp, ondan kaçırmayı başarabiliyorum :D Ama #gelecektekievim 'e misafir geldiğinde sinir krizi geçirmesi oldukça muhtemel :D

      Ben bunu hiç düşünmemiştim! Cidden serum şişesine benziyormuş :D Biraz içim ürperdi şuan ama! :D

      Ah! Yaşasın! Keyiflendirmek en önemli şey, bence de yazması oldukça keyifli olacak! Hatta ikincisi yolda ama sırasının gelmesini bekliyor :D

      Sil
  4. bu gazozu pardon gagozu ig da gördüğümden ve şişesine vurulup sahip olmaya çalıştığımdan beri aramadığım market bakkal kalmadı:( ama olsundu, iyi ki böyle güzel fotoğrafını çekip paylaşan arkadaşlarım vardı:)) tadı olmamış mı gerçekten??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırılmama ihtimali bir nebzecik bile bulunsa alıp kargolayayım diyeceğim ama! :D Ben de hiçbir markette görmedim ama bizim bu fakültenin kantini hep böyle şeyleri öncülük yaparak getiriyor, kendilerini başarılı buluyorum :D

      Ama çok teşekkür etmek isterdi Raif bu güzel sözlerin üzerine :) Çok mutlu olmuştu çünkü :).

      Aşırı tatlı geldi bana! Bir de alışık olduğumuz gazoz tadını alamadım ben, daha yapaydı ve enerji içeceklerine benziyordu. Onları seven bunu da sevebilir ama sanırım :D

      Sil
  5. ya böyle ambalajlara bakarken deli olduğumu sanıyordum şu an çok sevindim yalnız olmadığımaaa :D

    Bu arada bende aynı şekilde bugün kantinde gördüm. Aa bu neymiş diye bi şaşırdım bi hoşuma gitti ama çoktan tostumun yanına ice teami almıştım o yüzden yarın alıp bakıcam tadına. Şişesini de bi güzel saklayacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yazarken yalnız olduğumu düşünmüştüm ama olmadığımı görünce içim rahatladı :D Ama hepimizin birden deli olması ihtimali de bir hayli yüksek :D

      Bugün o gagoz alınacak arkadaş! :D Sadece kantinlerde mi var ki acaba bu arkadaş diye merak ettim ama ben :D

      Sil