17 Aralık 2014 Çarşamba

Ambalaj önemlidir! #2

Kutu içindeki kahveleri hiçbir zaman sevemedim! Kahveden çok iyi anladığımdan ya da muhteşem bir damak zevkim olduğundan değil ama ne bileyim hepsinde bir plastiğimsi tat eşliğinde overyapaylık durumu söz konusu değil mi sanki sayın seyirciler! Görüp de denemediği, deneyip de memnun kaldığı bir #kutukahve mi olmaz insanın! ( Olur!.. muş ama daha şimdi o durumdan haberimiz yokmuş gibi davranmamız gerekiyor! muşş :D )

İnsanın başına ne gelirse meraktan gelir lafı doğru mu bilmiyorum ama bu durumun sorumlusunun merak olduğunu söyleyebilirim :D. Hayatımız görüp de denemeden duramayıp ama denediğimize çoğu zaman pişman olmakla geçmiyor mu adeta? :D.


 İlk #ambalajönemlidir yazısındaki Gagoz isimli arkadaşı alıp da kantinci amcaya doğru koştururken ikimiz yalnız değildik! Yanımızda bir de bu Mug isimli bu arkadaş vardı. Kendisini almadan duramamamın ve yazıya konu olmasının nedeni ise minimallikten ölen kutusudur efendim!

Kutuyu gördüğümde ilk verdiğim tepki tam olarak "Ben yapsam bu kadar olur, şu kutuya bak!" şeklinde olduğu için ben de fotoğraflarını sanki kutusunu ben tasarlamışmışım gibi yaparak çekmekten kendimi alamadım!


Bu arkadaşı da yine öncelikle fotoğraf çekmek için sonralıklaysa ( Türkçe'de böyle bir kelimeye kesinlikle ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum :D ) yine tadını beğenme ihtimalimin yüksekliği yüzünden epeyce bekletmiş bulundum! Ama meğerse her şey boşunaymış sayın seyirciler! Ne yoksa sonunda benimde sevebileceğim, tadı plastik gibi olmayan bir #kutukahve  mi yapmışlar! Hem de kutusu da muhteşem miymiş?! Tek sorunumuz kendinin ex-okul'umun kantini haricinde hiçbir yerde görmemiş olmam ne yazık ki. Bu sorunu da halledersek kendisini kuyruk gibi her zaman yanımda taşıyabilirim diye düşünüyorum.

Bu yazıyı okuyan ve #kutukahve seven sevmeyen herkese de gördükleri yerde hemen alıp, denemelerini tavsiye ediyorum sayın efendim! ( güneşgözlüklüemojiyeyapışıklikebutonuşeklindekielemojisi )

Not: Bu postta sanal reklam uygulaması kullanılmamaktadır! Aksine #bedavamısandımparavirdimaldım politikası uygulanmıştır efendim! :D

8 yorum:

  1. ayy nasıl keyif aldım okumaktan :)) madem ki konumuz ambalaja vs kanmak bişe anlatayım ben de :)) benim eşim de ambalaja kananlardan hemen denemek ister geçenlerde bir köfteci broşürü görmüş ve tabii hemen sipariş etmiş :)) siparişi getiren adamı görünce onların yemek yapamayacağını anlamış ama bi kere broşüre kanmış yapacuuk büşüyyy yokkkk :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihih :) Ben nasıl keyif aldım peki bu yorumu görmekten! Çok teşekkür ederim :).

      Geçenlerde bizim apartmana da dönerci olduğunu tahmin ettiğim bir yer bir broşür bırakmış ki olamaz böyle bir şey! Bir dönerci broşürü nasıl böyle güzel, sempatik, komik olabilir diye düşünüyor insan :D. Yorumu okuyunca onu hatırladım da bir an. Ben de sipariş vermeyi düşünmüştüm broşür yüzünden ama sipariş işini bir daha düşünsem daha iyi olacak sanırım :D. ( TIRSTI ) :D

      Sil
  2. Merhaba! ve güzelse bize de gönder :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Ah bir bulabilsem keşke yeniden, herkese göndersem :D

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Oleeeyyy :D ( Hayır delisin tamam anladık da niye seviniyon biri söyleyince bu kadar be Raif :D )

      Sil
  4. yuppiii bu tam benlikkmişşş :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıyı yazarken bile aklımdaydın :) Görürsen mutlaka denemelisin :D

      Sil