10 Nisan 2015 Cuma

Madde'nin geveze hali #2



- Tam 1 aydır bloga yazı yazmamışım. Uzun zamandır yazmadığımı biliyordum ama 1 ay olduğunu az önce farkettim. Zamanın ne kadar hızlı geçtiği konusunda bir kere daha düşünüp, dehşete düştüğümü belirtmek isterim. ( Fazla #çığlıktablosuemojisi arkadaştan varsa buraya bir adet rica edebilir miyiz acaba :D )

- Günlerim çoğu zaman düşünmekle geçiyor. Kendi kendime düşünüp, hiçbir sonuca ulaşamıyorum. Sanki bazen sonuca çok yaklaşmışım gibi geliyor ama sonradan gerçeğin öyle olduğu ortaya çıkıyor. "O zaman niye düşünüyorsun be evladım? Aman da çocuğum?" derseniz mantıklı bir cevap veremem ama :D.

- En son #maddeningevezehali yazısında hayallerimin peşinden koştuğumu söylemişim. Sanırım hala onun için uğraşıyorum. Ama çok zorlandığımı itiraf etmek istiyorum. İnsanın beyni ve kalbinin ayrı şeyleri savunması oldukça zormuş. Ben bunu ilk defa yaşıyorum sanırım. Bakalım kazanan kim olacak, hepimiz merakla bekliyoruz.

- Üzerimde gereksiz bir ağırlık var gibi hissediyorum. Bu ağırlığı ikinci maddedeki durumun yarattığını düşünsem de, suçu havalara atarak işin içinden çıkmak kolayıma geliyor sanırım. :D. Bir yandan da bu histen kurtulmak için de var gücümle uğraşıyorum. Ama psikolojim fazla dirençli çıktı, onu iyi yönlere çevirmek çok da kolay olmayacak gibi sanki :).

- Zamanımın çoğu evde geçtiği için, #içimdekideryabaykal 'a bir rakip oluşması kaçınılmaz oldu sanırım. Bu aralar bir de #içimdekiardatürkmen ile haşır neşir oluyorum. Bunu sevgili anneciğim ile her gün "Ver Fırına" izlemeye mi borçluyuz, yoksa boşluktan yemeğe sardım da, #annedırdırı denen şeyden kaçmak için yiyeceklerimi kendim yapmaya çabalıyor olmama mı bilmiyorum :D. ( "Ver Fırına" sanki biraz "Giiirr Kanıııımaa" gibi değil mi sayın seyirciler? :D )

- Geçmeyen grip yapmışlar. Bir de utanmadan bana bulaştırmışlar. Tam iyileştim derken yine yeni yine yeni  yine yeni yenideeen grip oluyorum. Artık o da benim bir parçam oldu sanki, öyle hissediyorum. Ancak ev halkı burnumu silmek amacıyla evdeki tuvalet kağıdı rulolarının stoklarını tüketmemden çok da mutlu değiller efendim. ( görmedimemojisi arkadaştan da bir adet buraya alalım :D )

2 yorum:

  1. Çok iyi bilirim o düşünceli geçen günleri, kalbinle beyninin farklı şeyler istemesini. Ben direk tümörü kesip atmıştım. Hala içimde kaldı bir parçası ama olsun, mutluyum. Her şeyin çözümü yine kendi içimizde bence. Sadece onu bulmak gerek.

    Dikkat et de kilo alma! (diyetisyen adayı konuştu!)

    Çok geçmiş olsun!! Ben üzerimde ağırlık hissettiğim zaman yoga yapıyorum, ağırlık falan kalmıyor kuş gibi hafifliyorsun, tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdilik kalbimi dinliyorum, umarım o haklı çıkar :) Beynimi de ikna ediyor gibi, hayırlısı :)

      Alırsam, zayıflatırsın ya nolcak :D ( Diyetisyen adayı arkadaşım var değil mi yani :D )

      Ağırlık cidden mevsimselmiş galiba, uçtu gitti benimkisi. Bir daha da gelmez umarım :)

      Sil