24 Temmuz 2015 Cuma

Üç

Tam 3 yıl önce bugün bilgisayarın başına geçmiş ve yazmaya başlamıştım. Tam da şuanki gibi. Sonra ben yazdım, siz okudunuz. Beni çok mutlu eden, bilgisayarın başında bazen gülümsetip bazen kahkahalar attıran yorumlar yazdınız. Bazılarınız blogda okuyucu olmaktan çok çok öteye geçip, benim için çok çok önemli, yeri doldurulamayacak insanlar haline geldiniz. 

Ve bugün tüm bunlar olmaya başlayalı tamı tamına 3 yıl oldu. Yani bugün blogun 3. yaş günü :) Tüm yukarıda yazdığım ve kolaya kaçarak tekrardan yazmaya üşendiğim her şey için hepinize çok çok teşekkür ederim sayın seyirciler :).

Bu üç yılda, hayatımda çok şey değişti. ( bu kısımın anlamlanması için öncelikle sizi şuraya alalım efendim :) Her şeyden önce 3 yaş daha büyüdüm. ( Büyüdüm, büyüdüm, blogla büyüdüm :D ) Üniversiteden mezun oldum. Fotoğrafçılık alanında kendimi ilerletmeye çalıştım, hatta kendisi birazcık işim oldu. Beni tanıyanlara Raif deyince aklınıza gelen ilk 3 şey nedir deseniz artık IKEA demeyebilirler, hatta artık eskisi kadar IKEA bağımlısı da olmayabilirim :), gevezeliğim hiç değişmedi ne yazık ki o hala aynı :D ve son olarak burası hala benim için bir hayatın sıkıcılığından kaçış, sevdiğim ve severek yaptığım şeyleri kayda geçirme noktası.

Bu üç yılda bloga bakacak olursak, yazma sıklığımın haricinde çok bir şey değişmedi sanırım :). Ben de bu duruma el atarak, diğer #ben 'li blogger arkadaşlarımın da yardımıyla, alan adı satın aldım ve artık www.benraif.com adresinden beni okumaktasınız efendim :). Gelecek günlerde de temada bir takım değişiklikler olacak ve 3. yılımıza hep beraber yeniliklerle devam edeceğiz. ( #halkahitapedençakmasiyasetçiemojisi varsa buraya bir adet rica edebilir miyiz :D ) Yazma sıklığı konusunda da çok çok daha iyi olmaya çalışacağıma söz veriyorum!

Şimdilik benden bu kadar, buraya kadar okuduğunuz için ve bu zamana kadar da okuduğunuz, kaçıp gitmediğiniz  için de #aşırıteşekküreden kişiliğimden ödün vermeyerek tekrardan çok çok teşekkür edip, susuyorum efendim. :)

Not: İyi ki varım, varsın, varız :)

6 yorum:

  1. Önce nice nice yaşlara diyeyim o zaman!! :)) İyi ki seni tanımışım; blog yazmaya devam!!!!! :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Hep birlikte kutlayabileceğimiz nice blog'lu yıllarımız olur inşallah :) İyi ki yollarımız kesişmiş :). Üşengeçliği bir atlatsam devam konusu da çok daha kolay olacak ama, onu da başarırım diye umuyorum :D

      Sil
  2. E o zaman; iyi ki 3 sene önce bilgisayar başına geçip bu bloğu oluşturmuşsun.
    İyi ki ben de son iki senesine yetişmiş olsam da bulmuşum bu bloğu.
    Ve sonra da; iyi ki "benim için çok çok önemli" grubunun içine girmişim :)

    Benim, ilk tanıdığım zamanlarda olduğu gibi artık Raif deyince aklıma Ikea gelmiyor mesela.
    Dediğin gibi o aklıma gelen ilk üç değişti mesela.
    İlk olarak; 'harika bir bakış açısıyla çok güzel fotoğraflar çeken bir fotoğrafçı' geliyor aklıma.

    Bloğuna vermiş olduğun doğum günü hediyesi de çok güzel, seni artık ".com" olarak okuyor olmak pek yakıştı :)

    Ve son olarak; burası benim için, gerginlikten uzak, okurken gülümseyebileceğimi bildiğim, bana sıkıntı değil rahatlık vereceğinden emin olduğum, kaçıp sığınabileceğim ve tamamen doğal olmanın verdiği huzurla sakinleşebileceğim bir dinlenme noktası.
    Daha çok seneler, aynı hislerimle burada yazılan yazıları okuyabilmeyi diliyorum.
    İyi ki doğmuş Raif'in Bloğu :)



    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanki 3 seneden daha çok oldu gibi de geliyor bazen. İlk seneyi hiç hatırlamıyorum da ama aslında, nasıl böyle geliyor anlayamıyorum da düşününce :D

      İyi ki, iyi ki, iyi ki :)
      Ikea da neymiş, böyle akla gelen güzel şeylerin yanında :D

      Şimdi çok daha mutlu oldum işte. Çünkü bu blogu yazmaya başlamamın nedeni, bu hislerin okuyanlara da geçmesiydi. Demek ki başarılı olabilmişim :)

      Ve son olarak, teşekkür ederiiiiim :)

      Sil