10 Ağustos 2012 Cuma

Büyücüler büyücüler

Geçtiğimiz bir gün ( ne gün hatırlamıyorum tabi :) ) tırnaklarından tanıdığınız arkadaşım S.T ile birlikte alsancağa gittik. Gezdik tozduk tam eve dönecekken birer kahve içelim diye düşünerek Sevgi Yolu üzerindeki Kahve Diyarı'na oturduk. Türk kahvelerimizi söyledik. Siparişlerimiz geldi ancak biraz farklıydılar. Ve işte herşey o an başladı. Dandadadaann!!! (büyülü müyülü post yazıyorum biraz gerilim katayım dedim :) ) Görünce ilk tepkim " bu ne ya büyü mü yapıcaz bununla" oldu. Birazdan paylaşacağım fotoğrafların çıkış noktası da bu lafım oldu. Su yerine ramazan şerbeti koymuşlar. Kokusu da tadı da deterjan gibiydi (hayır daha önce deterjan yemedim ) Ben tadını beğenmedim, görüntüsü de korkunçtu ( S.T. çok sevdi ama ).






Madem içemiyorum biraz eğlenelim dedim ve başladık etraftaki tuhaf bakışları umursamayarak büyü temalı fotoğraflarımızı çekmeye. Biz çok eğlendik (tip tip bakanlar da sanıyorum en az bizim kadar eğlenmişlerdir :) )




Posta adını veren şarkı da budur :) 

2 yorum:

  1. aman içme sakın. ama güzel kareler olmuş büyülü kareler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu garip içecek artık üretilmiyor sanırım bir daha karşılaşmadık, dahası bunu içmediğimiz yer de kapandı :D Galiba cidden içilmemesi gereken bir şeymiş, bu kadar şey tesadüf olamaz hayıırr :D

      Sil