1 Ağustos 2012 Çarşamba

Kedi İsteyen Evladın Titiz Anneyle İmtihanı

Ne zaman evden birşey almak veya biryere gitmek için dışarı çıksam sevecek, oyun oynayacak minik bir dostla karşılaşırım. Evet kedilerden bahsediyorum. Tam anlamıyla bir kedi aşığıyım diyebilirim. En çok istediğim şeylerden birisi de evimde bir kedi beslemektir. Heyhat! İşte kader burada ağlarını örüyor ultra titiz anneciğim yüzünden bu isteğim yalnızca bir gelecek planı olarak kalıyor. Ahh! Annemin eve kedi sokmamak uğruna uydurduğu bahaneleri yazsam eminim siz de hayattan bezerdiniz. O yüzden artık bu konuyu açmıyorum bile :)

Ben de bu hevesimi sokaktaki, daha çok evimizin önündeki ve yanındaki parktaki kediciklerle oynayarak alıyorum. Her gittiğim farklı yerde, markette, cafede hatta tatilde bile bir tane kedicik illa gelir beni bulur :) Hal böyle olunca herşeyi fotoğraflama hastalığım bu konuda da devreye giriyor ve sizi şimdi de kedi fotoğraflarına boğuyorum.


Veee bu da yıllarca beni kedi sevmiyorum diye kandıran annemin kucağında kediyle çekilmiş fotoğrafları... Bu önemli fotoğrafları yakalayan paparazzi ruhlu babacığıma burdan teşekkürlerimi iletiyorum.


Kendisi aslında kedileri en az benim kadar seviyor. Hatta artık evin çevresindeki kedileri beraber besliyoruz, evin çevresinde yavrulayan kedileri görünce heyecanla yanıma gelip haydi makinanı al kedileri çek diyor. Ama hala evde istemiyor o konuda değişen birşey maalesef yok :)

2 yorum:

  1. ben de kedileri çok seviyorum. eskiden köpekleri çok severdim. şimdiyse kedileri daha çok.
    evde bir kedim var. bakımı biraz zor olsa da onu çok seviyorum. sokakta da sürekli kedileri yiyecek bişi vermeye çalışırım. her zaman güzel bişi bulamıyorum onlara verecek. üzülüyorum.
    bu arada çok güzel bir blogun varmış.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzeell :) Benim de "en büyük hayaller"im listesinin başlarında kendi evime çıkabilmek var, ve arkadaşlarıma da hep derim evime tüm eşyalardan önce bir kedi kesinlikle girecek :D

      Ben de özellikle dün akşam kendimi sokak hayvanlarını düşünmekten alamadım. Çok feci gökgürültülü ve inanılmaz sağnak bir yağmur vardı, umarım kendilerini koruyabilecek bir yer bulabiliyorlardır böyle zamanlarda.

      Çok teşekkür ederim :) O zaman hoşgeldiiiiin :)

      Sil