24 Kasım 2012 Cumartesi

Photo Diary #8

"Özgürlüüüüükkk" diye bağırarak başlamak istiyorum bu posta çünkü vize haftasını ( haftası? 2 hafta sürdü bee :) ) geride bıraktık. Bu süreçte gerek çalışma masam olsun gerek ellerim olsun çok kötü anlar yaşadılar. Yazı yazmaktan hala parmaklarım ağrıyor olabilir. ( Not çıkarma işini sınav öncesine bırakırsan başka ne olacaktı :) ) Neyse efendim sonunda hayata geri döndüm. En azından finallere kadar rahatız, bu da tahmini olarak 1,5 aya tekabül ediyor.

Yokluğumda neler yaptığımı bir Photo Diary ile anlatayım istedim. Büyük bir kısmı Instagram'dan, bir kısmı da telefonumda kalanlardan. O zaman başlıyorum anlatmaya...


 Fotoğrafların % bilmem kaçından anlaşıldığı üzere ders çalış(ama)mışım, bayağı bir tıkınmışım, ne yapsam da ders çalışmasam konulu DIY projeleri yapmışım ( Gerek daksili masking tape ile kaplamak olsun gerek origami bookmark olsun baya çalışmışım yani :), 2013 takvimim bile hazır yani o derece ) metroda ders çalışmışım, The Help'i izlemişim ( izlediğimin The Help olduğunu çok geç öğrendim ama :) ), fakülte kantinin el değiştirmesine oldukça sevinip bunu G. ile birlikte Niğde Gazozu eşliğinde kutlamışım, ilkel komünel toplumlar başlığını görünce çöp adam çizmekten kendimi alamamışım ( böyle saçma bir algı var kafamda ve sebebini bilmiyorum maalesef ), yağmur yağmış odamın camından onu izlemişim, stüdyoda romantik anlar yaşamışım, gerek vize girişinde gerek çıkışında otu çöpü çekmişim ( çöpü gerçekten çektim ama :) ), annemin pazardan aldığı epeyce uzun boylu pırasalara sempati duymuşum, vizelerden bir kaç gün önce teyzemler gelmişti onları Optimum'a götürmüşüm, kış geldi diyerek battaniyeye yorgana sarılmışım, anneme doktorun vermiş olduğu iğnenin adına anlam verememişim ( İespor nedir yahu, EA Sports gibi ) kamuflaj trendine evde pijamalarımla eşlik etmişim ve son olarak vizelerin bitişini dün Forum Bornova'ya giderek kutlamışım.

Şuan da biraz hasta biraz halsiz kutlamalara devam etmekteyim. En kısa zamanda yeni postlarla karşınızda olacağım efendim. ( İçime yine televizyon sunucusu kaçtı benim :) )

2 yorum:

  1. Vizelerin bittiğine göre belki hazırladığım mimi yapmak istersin zira seni de mimlemiştim :)
    Bu arada hem vizelerinin bitişi hem de hasta halsiz halin için geçmiş ola :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim ben de :) Eveett, mimi gördüm. Gördüğümden beri de beni düşünceler aldı kara kara film düşünüyorum :D En kısa zamanda yapacağımdır :)

      Sil