28 Nisan 2013 Pazar

Hayat ne tuhaf vapurlar filan

Hayat ne tuhaf değil mi sayın seyirciler? Dün tüm gün gezdim eğlendim, deniz havası aldım, fotoğraf çektim, üşengeç olmadığıma karar verdim (yada benden daha üşengeç olan arkadaşlara da sahip olabilirim orası tartışılır :D ), dondurma yiyemedim gerçi ama ( zayıflamışsın diyenler hepinizi çok seviyorum biliyorsunuz değil mi :D ) , güzel bir gün geçirdim. Peki yarın? Tatil bitti, ders mi o da ne? Göz açıp kapayıncaya kadar finaller gelecek, "Hava da ne güzel ama!", "Denize girmek istiyorum ben!" diye söylendim bir süreç başlayacak. Neyse ki yaz tatiline az kaldı diyerek kendimizi avutabiliriz. Ama bir başka avunma noktası olarak da bu postu yapmaya karar verdim :D


Dün yine bir önceki posttaki güzergahı bu defa sayısı epey değişken bir arkadaş grubuyla izledim. Şaşırılacak şey ki hiç yorulmadım, aksine ben daha gezer/yürürdüm de can sağlığım arkadaşlarım tarafından tehlike altına alındığı için mümkün olamadı :D En son o kadar yorulmuşlardı ki deniz kenarında oturduğumuz yerden 2-3 saat kalkmadık, kovulma ihtimalimiz olmasaydı onu da yapmayabilirdik :) O uzuuun süreçte boş boş otururken, aaa! gif yaparım ben bunları diyerek ardarda fotoğraf çekerek, arkadaşlarıma hayatı sorgulattım :D . İyi gelmez mi hiç deniz havası? diyerek de size deniz havası getirdim :)



11 yorum:

  1. açıkçası benim hayatımda da durumlar benzer, sınavlar & projeler & çizimler derken dağılıp gidiyorum. neyse ki benim için kendimi salma tarihim yakın: 16 mayıs. iple çekiyorum demek az kalır. sana da bol şans, bol sabır :)

    ps. gif'ler ne güzel, içimi açtılar üstelik ^-^ thank you, thank youu!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihi :) rica ederim beğendiysen ne mutlu bana :) sana da bol şans, senin tarihe epey az kalmış ha gayret :D

      Sil
  2. of ama bu gifleri çok kıskanıyorum ben :( bide bide denizi görmeyeli hayli zaman var :( çok şanslısın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kısa sürede denizi görmen dileğiyle diyim o zmn :D

      Sil
  3. Kareler çok huzur dolu.Ayrıca sayfanı çok sevdim.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, beğendiysen ne mutlu :) Ben de şimdi seni ziyarete gelmiştim tam :D

      Sil