6 Ağustos 2013 Salı

Sabreden Raif konulu post :)

Bir insanın hayatında en çok yapmak istediği şeylerden birisi Frozen Yoğurt yemek olabilir mi? sorusunu soran varsa, ki niye olsun :) cevabı maalesef evet :D Gelin size olayı en başından anlatayım...

Bu frozen yoğurt denilen şeyi ben ilk kez bir blog'da görmüştüm, ki bu taaa 3 sene önceye filan tekabül ediyor. Merakla internet'ten araştırmış, "Ne ki bu?" "Yeniyor muymuş şimdi bu" gibi sorularımla Google'ı hayatından bezdirmiştim. Yoğun araştırmalarım sonucunda İzmir'de olmadığını öğrenip, sonuca şaşırmasam da epey üzülmüştüm.

Sonra tabii ki balıkları kıskandıran hafızam ile her şeyi unutmuştum. Hayatıma mutlu mesut devam ederken bir derste Dondurma-Frozen Yoğurt grafiğini görünce ( lütfen bu ikiliye aldanıp çok eğlenceli dersler gördüğüm yanılgısına düşmeyelim :D ), geri sar geri sar... hoooop. Frozen Yoğurt... taranıyor... beyin error roorr... bulundu tamam... her şeyin yeniden başlaması kaçınılmaz olmuştu. Bu sefer internetten araştırmalarım sonuç bulmuş, bizim eve olduuukça uzak bir alışveriş merkezinde olduğunu öğrenmiş, ertesi gün koştura koştura gitmiştim ( ne azim ama :D ) Sonuç? Yine hüsran.. stand'ın kaldırıldığını öğrenip, eve geri dönmüştüm.


Geçtiğimiz hafta arkadaşım B. ile buluşup Optimum'a gittik. Su almak için alt kata inip koştura koştura Migros'u ararken... o da ne? Oradaa bir şey var uzaktaa.. Nee yoksaa?? Frozen Yoğurt standıyla karşılaşıp, Yeşilçam Filmleri'ndeki kavuşma sahnesini yaşarcasına ( arkada müzik de varmış gibi hayal edelim :D ) standa koşturduk. Veee... mutlu son :) Hemen siparişlerimizi verdik.

Vee tabii ki yemeden önce, blogger kişisi olarak fotoğraf çekerek tüm garip bakışları üzerime çekmem gerekiyordu, yoksa içime sinmez :D


Onlar ermiiişş mura... Ne diyorum ben, akşam akşam canınızı çektirdiysem çok özür diliyorum efendim :D Ayrıca bu postu okuyup da benimle aynı şeyleri yaşacayacak olanlardan daha da çok özür diliyorum :)

Not: Ayakkabılarım ile dekorasyonun bu kadar uyumlu olması da sanırım bu kadar beklemenin ödülü :)

16 yorum:

  1. haksızlık ama şimdi de benim aklıma takıldı :) harbiden ayakkabı ile dekarosyon baya uyumlu olmuş :D çok eğlenceli bir yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok özür dileyip çok çok da teşekkür ediyorum :D

      Sil
  2. Bekleyen derviş misali olmuş, gece gece tam yemelik ama :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de karnım acıktı galiba şuan şu saniye :)

      Sil
  3. bağcıklarını değiştirdiğin ayakkabıııııı, yoksa yanılıyor muyum ?
    bende çok severim, denizlide bulamadığım için ankara'ya gittiğimde bol bol yiyorum ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu isminin yanında görünen fotoğrafındaki gibi aynen el işareti yaptım ama göremeyeceksin diye üzüldüm şuan :D Eveeet onlar, cidden bağcıklardan sonra epey giydim kendilerini :D

      Ayrıca çok dikkatlisiniz efendim, dikkatin için teşekkür ederim :)

      Sil
    2. ahahaha güldüm , fotoğrafa dikkat edersen elimde bir poster var, kendisi gülçin ergül oluyor, sesine hayran kaldığım insan işte 2010 da onun single çıktığınca çektiğim bir fotoğrafım :D yazınca fark ettim de 3 yılı geçmiş be... hayat işte

      Sil
  4. süpersin:)
    bende tam tersi oldu canım, geçtiğimiz kış iş yerime yakın bir yerde vardı ve defalarca yedik arkadaşlarla jelibonlu,bonibonlu vs favorimizdi. yaza çıkmadan tutulmadı ve stand kapandı:( ben nasıl unutucam derken son ibr haftada seninle birlikte 3. oldu sanırım bloglarda,ınstagramda vs görüşüm ve depreştim şimdi ben ne yapıcam yoksa yoğurdu dondurup içine jelibonmu atsam:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim :) Ahahah, cidden tam tersi olmuş ya burdan alıp sana kargolayayım ben en iyisi diyeceğim de eriyebilir biraz :D

      İşte ben de o konuyu düşünüp duruyorum. O yoğurt bildiğimiz yoğurt mu ya? Tadı hi. benzemiyor, donunca o kadar değişebilir mi acaba? Yada türk yoğurdu değil de bu greek yoğurt diye geçen tatsız tuzsuz yoğurtlardan mı acaba? Bir yoğurt için bu kadar düşünen başka bir insan daha olamaz dünya üzerinde :)

      Sil
  5. Anlatımın harika :D
    Ya ben bu mereti izlediğimiz yabancı dizilerden merak edip hayal ederdim türk filmlerindeki gibi. Tadı nasıl acaba? Neye benziyor? Bir gün ben de yiyebilir miyim? diye. Hala da aynı moddayım, o yüzden keşke tadını filan anlatsaydın yemiş kadar olsaydık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :D

      Hemen anlatayım burada, bir üst yorumda biraz bahsetmiş sayıladabilirim aslında :D Ben hiç yoğurt tadı alamadım kendisinden. Tamam bir ekşilik tabi ki var çünkü adı üstünde yoğurt :D Ama sanki hem yoğurt gibi hemde değil gibi :)

      Tadı daha çok bizim içine koydurduklarımıza bağlı gibi. Biz browni, fındık, içi meyve suyu dolu topçuklar bir de beyaz çikolata sosu koydurduk. Mesela sosun tadı çok baskındı, o yüzden de yoğurdun tadı gelmemiş olabilir :)

      Ne çok yazdım amaa.. Umarım anlatmayı başarabilmişimdir :D

      Sil
    2. Ağzım sulandığına göre başardın bence :D
      İlginçmiş, en kısa sürede ben de deneyebilirim umarım^^

      Sil
  6. kahretsin ki evet, canımı çektirdin!
    Tadını bilmediği bir şeyi canı çeker mi insanın :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında benim tadını bilmediğim şeyleri canım daha çok çeker, belki merak duygusuyla birleştiği için içinden çıkılmaz bir hal alıyor olabilir :D ( tamam sürekli canımın bir şeyler çekmesine bahane yaratmaya çalışıyor da olabilirim :) )

      Sil