20 Ekim 2013 Pazar

Photo Diary #17

Tatilin bittiğine üzülmekte olan ve acı gerçeklerle ( Vizeler mi yaklaşıyormuş ?! ) karşı karşıya kalan ve hala da kaçacak delik arayan Raif'ten herkese merhaba :) ( İlk defa düzgün giriş yapabildim sanırım Photo Diary postuna? Konuyla alakasız olabilir tamam kabul ediyorum :D Ama olsun yaniii... ııı... oldu.. sanki.. ııı :) )


Bir önceki Photo Diary'den beri sanırım gökyüzü/bulut takıntım artarak artmış ( bkz. Türev/İntegral ile üniversite son sınıfta tekrardan baş başa kalan Raif'in dramı ), Mavi'nin Konak'ta açılmış olan kocamaaaan mağazasındaki pufu çok beğenip " Aman da bu katta kimse yokken fotoğrafını çekeyim " deyip mağazanın yerleşimini birazcık bozmuşum, Yemek yediğimiz yerde saksı yerine kullanılan kaseleri çok beğenmişim, Ne zamandır çekmek istediğim havai fişek fotoğrafını çekebilmişim ( Oha! 9 Eylül'den fotoğraf varmış sayın seyirciler :S ), Sek'in çikolatalı kahveli sütüne dünya para bayıldığıma pişman olmuşum ( Evde Denemeyiniz! :D Bence hiçbir yerde de denemeseniz olur aslında :) ), Ayak fotoğrafsız olmaz, bu sefer Carrefour'da alışveriş arabasıyla beraber poz vermişim, Yağmur yağmış, kumpircinin patateslerine gelen yanal ışık(!)'ı beğenmişim ( patateslerin bu fotoğraftaki görevi ne acaba :D ), sonunda geleceğim için oldukça mantıklı bir karar alarak ikinci üniversite hakkımı kullanmaya karar verip başvurabilmişim ( Aslında burasının tüm yurtta coşkuyla kutlanması gerekiyor! İlk defa eğlenceli dersli kitaplarım olmuş olabilir :D ), Oreo'ya son kez şans verip yine şaşırmamışım ( Bizimle deyılsın Oriö :D ), film izlediğimi cümle aleme duyuracağım diye doğru kareyi yattığım yerden yakalayana kadar filmin yarısını kaçırmışım, fark etmeden sokak lambası fotoğrafı takıntılısı olmuşum ve son olarak her yerde fotoğraf çekmekten çekinmeyerek beğendiğim vitrin/manken ne varsa fotoğraflamışım :).

Herkese de tatilinin son gününde, günün geri kalanı için "İyi Günler!" dilemişim. ( Daha günün bitmesine 10 saat var, hemen umutsuzluğa kapılmayalım (KAPILDI) :D )

8 yorum:

  1. havayi fişekler favorim oldu :P (hava i fişek miydi neydi ? )
    senle tüm gün gezip fotoğraf çekmek isterdim ^.^
    tatil bitti, arkadaşlarım başka illere gitti. bu gün son kez toplandık, duygulandım.
    iyi günler, sempa :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cidden doğru yazılışının ne olduğunu hep merak edip, TDK nın sayfasına bakmaya üşenmişimdir, şuan da farklı bir şey olmadı sanırım :D

      Bunu bir teklif olarak kabul ediyorum, İzmir'e geldiğinde çıkıp gerçekleştirmeyi teklif ediyorum ^.^ ( Ne büyük anlam karmaşası oldu aslında bu cümlede değil mi :D )

      Sil
    2. kabul edilmiştir , ama ne zaman olur ki. bu yıl çok sıkıntılı malesef :(
      ne eğlenirdik ama di mi ?

      Sil
    3. Bu sene önemli senin için :) Öncelik ders ders ders :) Burdayım nasılsa bir yere gittiğim yok, sınavlarını atlat sonra uzun uzun rahat rahat eğleniriz :)

      Sil
  2. bu filmi kaçırma olayı ne kadar da yakın geldi birden niye öyle oldu ki acaba ^^ havai fişek fotoğrafı ise sanırım benim de favorim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalnız olmadığımı söyleee noluurr :) Teşekkür ederiiim, yine biraz hileli yakaladım aslında ama olsun hatice değil neticeye bakma durumu geçerli olabilir yani sonuçta :D

      Sil
  3. dear raif fotolar çok küçük biraz büyütsen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogda görünen kadarı küçük ama fotoğrafa sağ tıklayıp bağlantıyı yeni sekmede aç deyince büyüyor aslında ama o da mı küçük yoksa :( Fotoğrafları kolajladığım program en fazla bu büyüklükte kaydetmeme izin veriyor :S

      Sil