12 Ekim 2013 Cumartesi

Sabreden Raif konulu post #2

Aslında bu bir seri olmayacaktı, hayır ben o ilk postu o amaçla yazmamıştım. Her şey kendiliğinden oldu, ben bir şey yapmadım. Masumum! :D Neden bahsediyorum? Tabii ki postun başlığından. Tamam aslında biraz suç benim de olabilir, başlık bulmaya üşenip birazcık(!) kopya çekmiş olabilirim :)

Yine asıl konuya girmemin saatler aldığı ve bir önceki paragrafta hiçbir şeyin anlatılmadığı bir posta daha hoş geldiniz efendim :). Blogumu ilk açtığım zamanlarda yazdığım bir postta size şöyle yakınmışım ve sonuç olarak kimse iplememiş :) ( Tamam t-shirtler çok pahalı olabilir ve benim zengin arkadaşlarım olmayabilir :D ) O zamandan beri o t-shirt ün ucuz versiyonunu arayıp durdum. Aynısını bulmayı tabii ki amaçlamamıştım ancak benzerini de zaten bulamamıştım. Pull and Bear'dan asla yanından geçemeyecek bir tane bulup almıştım ancak o da daha eve gelir gelmez Annem için taş bezliğine aday bir performans sergilemişti. :D ( Ama taş bezi olmadan hayatına devam etmeyi başarabildi kendisi :) )


"Sonra geçen gün bir şey oldu!" diyerek yine durumu dramatize etmek istedim aslında ama sonrasını getiremeyeceğimi düşünüp vazgeçtiğim için olduğu gibi yazıyorum :). Tırnaklarıyla ünlü arkadaşım S.T. t-shirtlerin benzerlerini hatta aynılarını bir sitede bulmuş hatta kendisi için sipariş bile etmiş! Bunu bana alışveriş merkezinde yemek yerken söylediğini için eve gelene kadar kudurdum. Daha sonrasında ben de siparişimi verdim. Tabi aslına o kadar da kolay olmadı o son kısım. On saat gerek ev halkını gerekse arkadaşlarımın bir kısmını seferber edip "Hangisini alsam ki ben?" "Bunu mu alayım? Ama bu daha güzel gibi sanki? Yok yok bu en güzeli. Aaa bak bu da güzelmiş!" diyerek hayattan bezdirmiş olabilirim ama sonuçta aldım yani değil mi :).

Not 1: Asıl olay ise tişörtlerin 69 değil 49 değiil yalnızca ve yalnızca 19.90 Tl olmasıdır sayın seyirciler :)
Not 2: Eğer siz de almak isterseniz, t-shirtleri buradan erkek t-shirtleri kısmına tıklayarak bulabilirsiniz. ( Reklamları izlediniz yada izlemediniz bunu bilemeyiz :D )
Not 3: Bu t-shirte karar verebilmemi sağlayan sevgili David Guetta ve Sia'ya buradan teşekkürlerimi iletiyorum :) Nasıl bir katkıları mı oldu?


Tam olarak şöyle :)

10 yorum:

  1. T-shirt ün hayırlı olsun o zaman. (Hayırlı olsun ne yaa :) bilemedim ne deniyo :) )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :) Teşekkür ederim. Ne deniyor cidden? İyi günlerde kullan uygun sanırım :) Bir de üstünde paralansın diyorlar da o bence pek sempatik değil :D

      Sil
  2. aaa baya ucuzmuş ^.^
    bende bu gün bir avm'de idim. arkadaşlarla buluşulabilecek nadir yerlerden burada, mecbur avm'ye gittik. e gitmişken de gezelim dedik. bir sürü şey beğendim. bayram öncesi diye midir, sezonu diye midir bilmem gömlekler, hırkalar pek bir pahalıydı. ne beğensem en az 80 lira. tabi etiketleri gördükçe bir gözüm büyüyor, bir gözüm küçülüyor aynen şu şekil >>> o.O bir şey alamadan çıktım haliyle.
    ama burdan sesleniyorum, mudo'daki gömlek seni alıcam, hele bir sezon indirimleri gelsin :P
    sempa'nın dramı konulu paragraf bitti.
    güle güle giy ^.^
    sempa :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)

      Mudodaki gömleğe burdan seslenelim ona göre ayağını denk alsın, otursun sakin sakin Sempa'yı beklesin :D

      Sil
    2. sayın gömlek, bak sayın diyorum :P
      Raif'i duydun. bekle orda uslu uslu ^.^

      Sil
  3. Muhteşem bu t-shritler!!!! bende kedilisini almıştım. Güle gülen kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiim :) kullanmaya kıyamıyorum ya hala giyemedim mesela :D Fazla güzeller ya aslında bu kadar güzel olmalarına gerek yok, böyle sitedeki diğer t-shirt lerde gözümün kalmasına da :D

      Sil
  4. çok güzel çok beğendim güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Allah seni kahretmesin üçüncü nota bittim yaaa gecenin köründe zor tuttum kahkahayııı :DD

    Bi de ben t-shirt alırken bu kadar incelemem hiç onu mu alsam bunu mu alsam diye. Gözüme kestirdiğimi alırım.Hatta ben ne zamandır t-shirt almıyorum kardeşimden geçindiğimden tüm paramı kitaplara yatırıyorum :D :D

    Ay mesele senin kırk yıldır aklında olan t-shirt ama bak kalbin temizmiş sonunda senin olmuş eheheh hem de 19.90 a sayın seyircileeer :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tutmasaydın , bassaydın kahkahayı ( vurun kırbacı vurun kırbacı :D )

      Seni çakaaal :) ben hepsine eşit düzeyde para yatırmaya çabalıyorum, başarılı mıyım tabii ki hayır :D

      Sil