7 Mayıs 2014 Çarşamba

Bir Depresyon Sebebi Olarak LEGO #2

Evvel zaman içinde ( kalbur saman içinde diye devam etmeyeceğim hayır :D sadece yine ne zaman olduğunu hatırlamıyorum :) ) yine pek gerekli ve çok önemli(!) internette dolaşma anlarımdan birisinde bir sokak sanatçısının bir çalışmasını görüp "Aaa.. ne güzel" demekle kalmayıp, bir overlogosever olarak "Yaa.. ben de istiyorum!" demiştim. Tamam itiraf ediyorum birazcık(!) da kıskanmış olabilirim :) ( KISKANÇLIKTAN ÖLDÜ! :D )

Görseller: thevandallist.com

Bahsi geçen sokak sanatçısının adı "Jan Vormann". Kendisi dünyayı dolaşarak zarar görmüş duvar olsun, yer döşemesi olsun ne bulursa yerlerini lego parçalarıyla doldurup sempatiklikten ölen görüntülere sebebiyet vermesiyle tanınıyormuş. Ama şimdi ben bu adamı nasıl kıskanmayayım sayın seyirciler? Sen hem dünyayı dolaş, hem durmadan legolarla oyna... bir de hem eğlenceli hem sanatsal! ( Buraya bir adet Yaprak Dökümü Ali Rıza Bey "Yeteeer! Duymak İstemiyorum."u alalım :D )


Kendisinin bloguma konu olma sebebi ise tam olarak yukarıdaki fotoğraftır efendim. Geçenlerde Forum Bornova'da G. ( ayrıca kendisine ayak mankenliği için de buradan teşekkürlerimizi iletiyoruz :D ) ile gezerken artık nereye bakarak yürüyorduksak bilmiyorum ( yere olabilir mi acaba :D ) yerdeki ( cidden öyleymiş sanırım :) ) legoları fark ettik. Gördüğü her şeyin fotoğrafını çekip ardından da "Ben bunu bloga yazarım!" diyip yazmaya üşenen bir insan olarak da tabii ki fotoğrafını çekmeden duramadım :D. Jan amcanın kendisi mi gelip yaptı bilmiyorum ama ( umarım kendisi yapmıştır!  yoksa başkası yaptıysa onu da kıskanmak zorunda kalıcam ama ya :D ) iyi ki yapılmış, ben her gördüğümde mutlu oluyorum, eminim her gören de mutlu oluyordur. Bence çok sempatik bir iş olmuş. ( aferin evladım :D ).

Gereksiz not: Bu sempatik oluşumu bu kadar beğendikten sonra artık #gelecektekievim 'i seçerken bir duvarında çatlak/yarık olmasına dikkat edeceğim için artık işim daha da zorlaştı sanırım :D ( Evi buldun da yarığı kaldı diyenler parmak kaldırsın :D )

6 yorum:

  1. bi çekiç darbesine bakar, hemen yarık oluştururuz dert etme enişten inşaat mühendisi.:D
    Şu çirkin dünyayı negzel renklendirmiş legolar. Ah ah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahahah :D Yalnız ne kadar şiddet karşıtıysam hiç duvarı hırpalamak aklıma gelmemiş, ben bu fikri tuttum ama bakayım yakınlarda çekiç var mı acaba :D Tabi #grlecektekievim 'de işi profesyonele bırakıp eniştenin kapısını çalabiliriz :D

      Sil
  2. Ben de bir lego manyağıyım. Ara ara çıkartıp oynuyorum yine bu kazık halimle. :P
    Vormann'ın işlerinden haberim vardı ama böyle toplu halde bir kez daha görmek iyi geldi gece gece.
    Türkiye'den birileri de düşünüp böyle bir şey yapmış, ne güzel!
    Ali Rıza Bey'e de koptum okurken. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiiii, olsa da oynasak :D Annem'den izin alıp size geleyim lego oynarız'a bağlayabilirim her an nerdeyse :D

      Kim düşünmüş ama acaba, kendisiyle tanışmak isterdim ve kıskançlığımı yüzüne haykırmak :D

      Ali Rıza Bey'in o haykırışını ses efekti halinde yanımda taşıyıp da uygun yerlerde çalmayı düşünmüyor değilim :D Pek çok duruma uygun gibi sanki :D

      Sil
  3. Ayyy ne güzel bir mankenim valla maşşallah:D bide bi an ayakkabım yazılı mıydı diye (sadece bi saniye) dumur oldum yazanı okuyunca çözdüm ahahahah:D İstikrarlı ilişkimizi korumak için yazdım bunu çünkü sen gene salaksın diceksin:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahhah :D Hadi hadi bizi kandırma, kesin gidip ayakkabıya baktın yazılı mı diye :) Artık yazılı ama baaak :D Aaaa niye öyle şeyler diyeyim arkadaşım sana aşkolsun yani :D ( Ahahahhaha, çok gıcığım :D )

      Sil