25 Haziran 2013 Salı

Acımasız gerçekler #2

Gün geçmiyor ki Facebook ana sayfamda bir kişi daha "denizkumgüneşohyeah!" içerikli fotoğraf paylaşmasın. ( Paylaşmasın yaa! niye böyle yapıyonuz olum ya valla ben çok üzülüyom bak :D ) Bir de mezuniyet fotoğrafları paylaşanlar var ki... size de bir ayrı gıcık olduğumu şuan şu saniye itiraf ediyorum!  İnsanın yaşıtlarının mezun olup da kendisi hazırlık okuduğu için önünde daha koskocaaa 1 senesi ( umuyoruz o kadarla kalır :D ) olması ne zormuş. Hayır 2-3 yıl sonra düğün fotoğraflarınızı paylaşmaya başlayacaksınız diye korkuyorum ben asıl! O zaman ne yapacağız, nerelere gideceğiizz?!


Eveeet! Tüm nefretimi kustuğuma göre madalyonun öbür yüzü olan bizim saftaki durumu size göstermenin zamanı geldi. Gerek mezuniyet gerek "biyç partiğ" olsun parti parti gezen sayın arkadaşlarıııım! ( Burasını adeta bir siyasetçi söylemi ile okuyunuz :) )  Biz de en yakın arkadaşlarım vantilatör, ders notları ve sezon trendlerine son derece uygun oldukça stylish(!) çizgili kurşun kalemim ile evde kopuyoruuuzz! Buyurmaz mısınız?

Kendime not: İngilizce'de büyük harflerde nokta yok aslında biliyorsun değil mi :D

6 yorum:

  1. bu sıcakta ders çalışmak ta zordur. Allah kolaylık versin Raif.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Çalışmanın getireceği sonuçlara ulaşabilsek belki koymayacak da kağıda bile bakmadan canının istediği puanı layık gören üniversite hocalarına buradan selam olsun :)

      Sil
  2. Universiteyi bitirince de eger lisansustu doktora diye devam ediyorsan durum seninkinden parlak olmuyor sevgili Raif :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvah eyvah :D Çok mu erken söylenmeye başladım ben o zaman tamam hepsini geri alıyorum :D Masumum ben herşeyi sizi güldürmek için yapmıştım :D Söylenme hakkımı yüksek lisansa saklıyorum o zaman ben :D

      Sil
  3. mesela üniversiteyi kazanmışsın , bu güzel bir şey, ben istediğim yer olmuyor diye 1 yıl aha kaldım, sen arkadaşlarınla görüşebilirsin, ben onlar diyar diyar üniversitelere dağıldığı için görüşemiyeceğim, çok mu duygusala bağladım nedir :D
    her neyse kazanmışsın, elinde sonunda bitecektir ^.^
    nor: kurşun kalemin gerçekten hoş, kurşun kalem kullanmayı çok seven sempa...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım istediğin bölümü kazanırsın, o zaman sana şuan zaman kaybı gibi gelen bir sene aslında hayatını kurtarmış olacak :) ( Bunları istemediği bir bölümde okuyan bir insanın yazması da nasıl bir ironi :D )

      Kurşun kalem aslında takım kalemiydi beşiktaşlı :D ( Benim için siyah beyaz ve çizgili olması almam için yeterliydi :) )

      Sil