23 Temmuz 2013 Salı

Dikkat! Yoğun tatil içerir :)

İşte geldim, burdayııımm! 10 günlük, süresi kısa ancak etkisi büyük tatilimi geride bıraktım. "Taş mı taşıdın yavrum?" , "Gören de bir şey yapıyor sanacak alt tarafı okula gidiyorsunuz.." diyenlere inat tüm senenin yorgunluğunu üzerimden attım :) Dünyanın en zor mesleği anneliktir ancak bence ikincisi de öğrencilikk ( ...diyerek tüm çalışanların tepkisini üstüne çekeeer... :D ) Şaka yapıyordum diyerek durumu toparlayabilirim bence, ne dersiniz? :)


Yine konuyu saptırmamın eşiğinden döndük farkettiniz mi? Neyse, asıl konumuza dönecek olursak ki aslında bir konumuz bile yok size tatilden elim boş dönmeyerek fotoğraf kareleri getirdim. Biri gündüz biri gece olmak üzere de kolajladım, umarım beğenirsiniz :) Yukarıdaki fotoğraftaki güzelliklerden biraz bahsedecek olursam kuş evi ( benim deyimimle yuvası :D ) ve fesleğenlerin bulunduğu çiçek arabası kuzenimin çalışmaları, geri kalan her şey doğal, Allah vergisi :)


Bu kareler de kuzenimin çocuğu ( bu akrabalık düzeyine kısa bir isim bulunmalı bence :D ) ile güneşin batışını yakalamak amacıyla koşa koşa gittiğimiz ancak kendisine yetişemediğimiz bir zaman diliminde çekildiler. Aslında fotoğraflara bakınca iyi ki kaçırmışız diye düşünmedim değil :)

Bir tatil daha böyle geçti, darısı diğer tatillerin ve tüm tatil yapmak isteyenlerin başına...

8 yorum:

  1. çalışan biri olarak pehhhh diyorum öğrencilik mi zor :))güzel bir tatil olmuştur umsrım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahaha :) Bu tepkiyi zaten öngörmüştük o yüzden bir şey diyemiyorum :D Çalışmaya başlayınca bu posta dönüp "Ah ben ne demişim.." içerikli yorumlar ekleyeceğim gibi gözüküyor o zaman :D

      Kötü tatil olmaz zaten sanırım ama, güzeldi teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Hoşgeldin :)
    Bizleri de düşündüğün için teşekkür ederiz, fotoğraflar hediye gibi geldi :)
    Bu her kare sana tatilin huzurunu anımsatır kesin, bana da tatile kavuşma heyecanı verdi diyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum :)
      Ben teşekkür ederim bu güzel sözleri duymak (aslında okumak :)) insana mutluluk veriyor.
      Dilerim en kısa zamanda tatilene kavuşursun :)

      Sil