24 Ağustos 2014 Pazar

İKİ

Bundan tam 1 ay önce ( yani tam olarak 24 Temmuz oluyor! :) ) blogum tamı tamına "2" yaşına girdi! ( Konfetilerin havada uçuşması ve alkış sesleri birbirlerine karışmıştı :D ) O dönemlerde üşengeçlikten üşengeçlik beğenemeyen blogger'ınız Raif'in üşengeçlik kat sayısı, bilgisayarının "tamam bozulacaksan bozul be artık!" durumuyla birleşince, "Blog 2 yaşına girdi! Wuuhuuu!!" yazısı yazılamadan tarihin tozlu raflarına kaldırıldı!

Ancak, gönlüm bu duruma bir yandan da razı olamadı, yapamadı! Ben de çalıştım, didindim, bugüne kadar bekledim efendim :D. Düşündüm ki, bu yazıyı 2. yaş günün'den 1 ay sonra yazarsam en azından gününü tutturmuş olurum, hem de sonraki senelerde de unutmalarımı şimdiden telafi etmiş olabilip 3. yaş gününü 2 ay sonra, 4. yaş gününü 3 ay sonra yazayım derken yıllar sonra bir bakmışız ki blogumun 13. yaş günüyle 12.'sini aynı gün yazarak üşengeçlik tarihine geçmeyi garantilemiş olurum! :D ( En azından sistemli bir üşengeç olduğumu kabul etsek olmaz mı acaba :) )

Üşengeçlik tarihine geçemezsem, hiç değilse gevezelik tarihine geçerim diye düşünerek yine bu cümleye kadar konuya girememiş olmam da büyük bir başarı örneği diye düşünüyorum efendim :D. Ancak bu derin düşünceleri bir kenara bırakıp konuya girmeme engel değil sanıyorum ki :).


Her ne kadar tam olarak hayallerimi gerçekleştirememiş olsam da, blog'uma hiçbir zaman kafamdan geçirdiğim kadar özen gösterememiş olsam da, üşengeçlikten bir çok yazmayı düşündüğüm yazının üzerinden çok zaman geçmesi yüzünden yazamasam da... bugün itibariyle tam olarak 2 yıl 1 ay'lık bir blog yazarıyım! Blogumu okuyan, düşündüklerini söylemekten çekinmeyip yorum yazıp güzel sözleriyle beni mutlu edenler başta olmak üzere, blogumu takip eden, sadece tıklayan, hatta arama motorlarının oyunları sonucunda bloguma gelen herkese çok çok teşekkür ediyorum :) İyi ki varsınız! Umarım bir yere kaçmazsınız, umarım uzun yıllar gevezeliklerimi okuyacak insanlar olur, ben de yapamadığım için üzüldüğüm şeyleri de önüme katarak yoluma devam ederim sonra da bir bakmışız... hayır, hayır! bu kadar duygusal gözüken bir konuşma benden çıkmış olamaz sayın seyirciler! Yaşlanıyoruz sanırım, son olarak sadece bunu söylemek istiyorum! Yoksa bu duygusallıktan ölmek üzere olan konuşmayı benim yapmam mümkün olamazdı! :D ( Yine suçlu bulundu! :D )

15 yorum:

  1. Aynı durum bende de var. Hatta bazen ulan bu yazı çok uzun olur diye yazmadığım çok yazılar oldu. Bu bir yıl inşallah binleri görür... :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen uzun olur diye bazen kısa olur diye yazmıyoruz ama sanırım hata ediyoruz :) Sonuçta tamamen bizim kontrolümüzde olan bir alanda niye bu kadar kasılıyoruz? Kendime çeki düzen vermeye karar verdim şuan olmayacak böyle :D ( Kendi kendine çemkiren insan Raif :D )

      Çok teşekkür ederim, inşallah :) ( Dua eden smiley :D )

      Sil
  2. hayırlı uğurlu olsun. :D nice yıllara. bizde uzun uzun okuruz seni umarım. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) İnşallah karşılıklı okumalar yazmalar devam eder gider :)

      Sil
  3. İyi ki sana aç aç diye baskı yapmışım:D herşeye pay çıkaran ben:D:D:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sana neden teşekkür etmemişim ama dimi aaaa özel olarak etmeliydim :D Ama artık 3. yılı bekliyceksin yapıcak bir şey yok arkadaşım :D

      Sil
  4. tebrikler, arama motorunda yaptığı bir aramayla bloguna misafir gelen ama görsel zenginliğine takılıp kalıp takibi bırakmayan tembel bir blog yazarı olarak blogunun devamlılığını diliyorum, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaaa :D Nasıl mutlu oldum anlatamam şuan :) Hiç tahmin etmezdim arama motoruyla gelip de takipçi olunacağını, ama oluyormuş demek ki ne güzel :) Çok teşekkür ederiiim :) ( Tembellik bulaşıcı sanırım :D )

      Sil
    2. arama motoruna masking tape yazıp da senin bloguna ışınlandığımı söylesem peki, ne dersin?

      Sil
    3. Aaaaaa :D Çok sempatik ve doğru bir aramayla gelmişsin derim :D Arama motoruna da teşekkür ederim ne güzel buluşmamızı sağlamış :)

      Sil
  5. Eee üşengeçliğin bile sistemlisi de ancak bir Başak Burcu insanından beklenirdi zaten :))

    Daha bir çok seneler Bloğunun doğum gününü kutlayabilelim burada.
    Sen hep yaz, sakın kapısını penceresini kapatıp terk etme bloğunu.
    İyi ki blog yazmaya başlamışsın, bende iyi ki bloğundan haberdar olmuş ve de seni tanımışım Raif :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahaha :D Sanırım üşengeçlik beni terkediyor yavaştan ama! Sitemlerim sonuçsuz kalmayacak gibi :D

      İnşallah bırakıp gitmek istemem veya bu isteği yaratacak hiçbir şey olmaz hayatımda, hep gevezelik yaparım buralarda :D Gerçi belki yıllar sonra çok büyüdüm diye gevezeliğim azalır ama... yok azalmaz azalmaz kendimizi kandırmayalım :D

      Cidden ben de iyi ki diyorum, iyi ki yazmışım da sen ve senin gibi pek çok güzel insanı tanıma fırsatı yakalamışım :)

      Sil
  6. Senin yanında benim blog yavru kalıyor.
    Nic senelerde olsun ki okuyalım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana hala benim blog da yavru geliyor, 2008'den beri yazanlarla kıyaslayınca :D O yüzden sanırım yavruluk kaçınılmaz bir şey! ( Aman Allah'ım bu cümle ne kadar çirkin oldu öyle ya :D )

      Bir de hem onları takdir ediyor, hem de ben o kadar süre yazabilecek miyim acaba diye merak ediyorum :D

      Çok teşekkürleeeer :)

      Sil